Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Brit Fresh Beef With Pumpkin Puppy Large 12 kg granúl pre šteňatá veľkých plemien

Značka: BRIT
55467
47.08

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prémiové Granule pre šteňatá a mladé psy veľkých plemien

Brit Fresh je nový rad holistických krmív pre psov všetkých plemien, obsahujúci veľké množstvo čerstvého mäsa a ďalších živín. Zloženie krmiva Brit Fresh obsahuje prírodné zdroje aminokyselín, ktoré podporujú zdravý vývoj kĺbov a tkanív a čerstvé mäso zlepšuje chuť, zlepšuje chutnosť a dodáva psom veľkú dávku energie. Nová ponuka Brit Fresh zahŕňa aj prírodnú zeleninu, ovocie a bylinky, ktoré zabezpečujú vyváženú stravu.

Potraviny Brit Fresh s vysokým obsahom mäsa až 65%!

Balanced Fresh je vhodný pre šteňatá a mladých psov veľkých plemien, ktoré potrebujú viac bielkovín a tukov ako psy menších plemien. Komplexné zloženie zaručuje potrebné množstvo základných živín, ako sú bielkoviny, tuky, sacharidy, vláknina, vitamíny a minerály. Analytické zložky potravy sú v ideálnom pomere pre správne fungovanie celého organizmu.
Žiadne antioxidanty, farbivá, umelé príchute ani prázdne kalórie
Krmivo Brit Fresh sa postará o zdravie vášho domáceho maznáčika a dodá mu kvalitné živiny. Zdravé, čerstvé krmivo je výbornou voľbou pre šteňatá a mladých psovZloženie:

čerstvé hovädzie mäso (40 %), sušené hovädzie mäso (25 %), tekvica (10 %), kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov), ovos, pohánka (5 %), jablká, celá červená repa, lososový olej, pivovarské kvasnice , ľanové semienko, kuracia pečeň, kolagén, riasy, cvikla (0,2 %), petržlen, rozmarín (0,5 %), tymian, nechtík, púpava, probiotiká (enterococcus faecium 1x10 9 cfu), glukosamín 1700 mg/kg sulfát 1300 mg/kg, frukto-oligosacharidy 220 mg/kg, β-glukány 200 mg/kg, manán-oligosacharidy 150 mg/kg, mušľa zelená 100 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
BRIT Fresh beef with pumpkin puppy large
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Metabolická energie (%):
3740
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme