Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT čerstvý moriak s hráškovým ľahkým strihom a tenký 2,5 kg

Značka: BRIT
55472
11.44

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre psov

Holistické suché krmivo pre psov s nízkou aktivitou, nadváhou alebo starších psov. Zloženie je založené na čerstvej a sušenej morke s prídavkom hrášku a ryže, lososového oleja, kolagénu, glukosamínu a chondroitínu. Obsahuje jediný zdroj živočíšnych bielkovín, vďaka čomu je vhodný pre psích alergikov alebo pre eliminačnú diétu. Pridanie zeleniny, ovocia, byliniek a rias poskytuje antioxidanty a vitamíny. Vysoký obsah mäsa poskytuje aminokyseliny potrebné pre zdravie kĺbov a tkanív. Krmivo ďalej obsahuje frukto-oligosacharidy, ß-glukány, manno-oligosacharidy a Yucca, ktoré napomáhajú tráveniu a podporujú imunitný systém psa.

Zloženie:

čerstvé morčacie mäso (40 %), hrášok (10 %), sušené morčacie mäso (10 %), ryža (8 %), kuracie mäso tuk (konzervovaný tokoferoly), jablká, ovos, pohánka, psyllium, celá červená repa, lososový olej, pivovarské kvasnice, ľanové semienko, kuracia pečeň, kolagén, riasy, arónia (0,2 %), petržlen, rozmarín, tymián púpava (0,05 %), probiotiká (Enterococcus faecium 1×10 9 CFU), glukosamín 1 700 mg/kg, chondroitín sulfát 1 300 mg/kg, fruktooligosacharidy 220 mg/kg, β-glukány 200 mg mg/kg 08 mg yucca 1 mg/kg, slávka zelenoústa 100 mg/kg. mg. Obsahuje prírodné antioxidanty: tokoferolové extrakty z rastlinných olejov (1b306), askorbylpalmitát (1b304) a rozmarín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
BRIT Fresh turkey with pea light fit & slim
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
3460
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme