Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature Sensitive jahňacie 800 g

Značka: BRIT
67401
4.52

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

Brit Premium Sensitive lamb 0,8 kg - prémiové krmivo pre dospelé mačky s jahňacím, určené pre zvieratá s citlivým tráviacim traktom. Hypoalergénne zloženie, ktoré pomôže vašej mačke zbaviť sa zažívacích ťažkostí. Krmivo bolo pripravené na základe vybraných surovín, ktoré vašej mačke dodajú správne množstvo bielkovín, tukov a vlákniny. Obsah dehydrovaného jahňacieho a morčacieho mäsa je zárukou správnej dávky bielkovín a ryže a hrášok dodajú mačke potrebné sacharidy. Kurací tuk a lososový olej dodajú správne množstvo omega-3 a omega-6 mastných kyselín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie kože a srsti. Krmivo bolo navyše obohatené o hydrolyzovanú kuraciu pečeň, pivovarské kvasnice a sušené citrusové plody, ktoré mačke dodajú nevyhnutné vitamíny a minerály. Zloženie krmiva zahŕňa aj prebiotiká, ako sú mannán oligosacharidy a fruktooligosacharidy, ktoré pozitívne ovplyvnia stav tráviaceho systému vašej mačky.

Zloženie:

dehydrované jahňacie 20%, ryža , dehydrované morčacie mäso 15 %, hrášok, kurací tuk, sušená jablčná dužina, lososový olej 3 %, hydrolyzovaná kuracia pečeň, pivovarské kvasnice, sušený špenát 0,5 %, mannan oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooli ), Mojave yucca (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinček (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sensitive lamb
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
39
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3870
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme