Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature Sensitive jahňacie 1,5 kg

Značka: BRIT
67402
7.41

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

BRIT Dry Premium Sensitive s jahňacím 1,5 kg je vynikajúci produkt pre dospelé mačky, ktorých tráviaci trakt vyžaduje špeciálnu ochranu. Toto krmivo je bez cukru, konzervantov, sóje a lepku a neobsahuje žiadne umelé farbivá, čím zaisťuje zdravú a prirodzenú stravu vašej mačky. Jahňacie mäso je chuť, ktorú mačky milujú, vďaka čomu je toto krmivo nielen zdravé, ale aj chutné. Pevná lieková forma a praktické balenie vo forme plastového vrecka z neho robí veľmi pohodlný produkt na skladovanie a použitie. BRIT Dry Premium Sensitive with Lamb chráni tráviaci systém vašej mačky a poskytuje jej všetky živiny, ktoré potrebuje. Obsahuje 39% bielkovín, ktoré poskytujú správne množstvo aminokyselín, a 16% tuku pomáha udržiavať zdravú váhu vašej mačky. Hrubý popol v potravine je 6% a hrubá vláknina 2,5%. Toto krmivo obsahuje aj 1,2 % vápnika, 0,8 % fosforu a 0,03 % horčíka.

Zloženie:

dehydrované jahňacie 20%, ryža, dehydrované morčacie mäso 15%, hrášok, kurací tuk, sušená jablčná dužina, lososový olej 3%, hydrolyzovaná kuracia pečeň, pivovarské kvasnice, sušený špenát 0,5%, mannán oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), yucca Mojave (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinček (11 mg/kg) kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sensitive lamb
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
39
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3870
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme