Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature krmivo pre sterilizované mačky losos 300 g

Značka: BRIT
67412
2.47

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

BRIT Premium by Nature Cat Sterilized Salmon je kompletné krmivo pre sterilizované dospelé mačky, ktoré potrebujú špeciálnu stravu prispôsobenú ich potrebám. Táto receptúra obsahuje lososa, ktorý mačkám poskytuje cenné a hodnotné bielkoviny, tuky, vitamíny a minerály. Toto krmivo tiež obsahuje hydrolyzovanú kuraciu pečeň, ktorá mačkám dodávajú dôležité živiny, ako sú aminokyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pečeň. Sterilizovaný losos BRIT Premium by Nature Cat je obohatený o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržať vašu mačku zdravú av dobrom zdravotnom stave. Prídavok taurínu pomáha udržiavať dobrý stav srdca a omega 3 a omega 6 mastné kyseliny zaisťujú zdravú kožu a krásnu srsť. Toto krmivo neobsahuje umelé farbivá a konzervačné látky, takže je pre vášho maznáčika zdravou a prirodzenou voľbou.

>Zloženie:

Sušený losos 28 %, ryža, dehydrované morčacie mäso 10 %, kurací tuk, hrášok, sušená jablčná dužina, lososový olej 3 %, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná pečeň s kuracím mäsom, chlorid sodný, sušený špenát 0,5 %, mannán oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), Mojave yucca (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinček (11 mg/ kg ). mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised salmon
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3940
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme