Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature granule pre dospelé sterilizované mačky 8 kg

Značka: BRIT
67415
23.24

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

Brit Premium By Nature Cat Sterilized Salmon je kompletné krmivo pre dospelé mačky, špeciálne vyvinuté pre kastrované mačky s citlivým žalúdkom. Hypoalergénna receptúra s lososom je dokonalou kombináciou chuti a nutričnej hodnoty, ktorá ponúka optimálnu podporu na udržanie celkového zdravia mačiek. Krmivo pre mačky obsahuje 28% dehydrovaného lososa, ktorý je bohatým zdrojom vysoko kvalitných bielkovín, ktoré pomáhajú budovať silné svaly a udržiavať zdravú telesnú hmotnosť. Ryža pridaná do kompozície je ľahko stráviteľným zdrojom energie a diétnej vlákniny, zatiaľ čo morčacie mäso a kurací tuk poskytujú esenciálne mastné kyseliny, ktoré podporujú zdravú kožu a lesklú srsť. Krmivo pre mačky tiež obsahuje zmes prírodných prebiotík, ako sú mannán oligosacharidy a fruktooligosacharidy, ktoré podporujú zdravý tráviaci systém a zlepšujú vstrebávanie živín. Krmivo je obohatené o Yucca Mojave, ktorá pomáha redukovať nepríjemný zápach v mačacom pelechu. Prídavok špenátu, kurkumy a citrusov poskytuje základné vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravý imunitný systém, zatiaľ čo sušený klinček a rozmarín pôsobia ako prírodné antioxidanty, ktoré chránia bunky pred oxidačným poškodením. Brit Premium By Nature Cat Sterilized Salmon je kompletná receptúra pre dospelé mačky, špeciálne vyvinutá pre kastrované mačky s citlivým žalúdkom. Hypoalergénna receptúra s lososom je dokonalou kombináciou chuti a nutričnej hodnoty, ktorá ponúka optimálnu podporu na udržanie celkového zdravia mačiek. Krmivo pre mačky obsahuje 28% dehydrovaného lososa, ktorý je bohatým zdrojom vysoko kvalitných bielkovín, ktoré pomáhajú budovať silné svaly a udržiavať zdravú telesnú hmotnosť. Ryža pridaná do kompozície je ľahko stráviteľným zdrojom energie a diétnej vlákniny, zatiaľ čo morčacie mäso a kurací tuk poskytujú esenciálne mastné kyseliny, ktoré podporujú zdravú kožu a lesklú srsť.

zloženie

Sušený losos 28 %, ryža, dehydrovaný morčacie mäso 10 %, kurací tuk, hrášok, sušená jablčná dužina, olivový olej Losos 3 %, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň, chlorid sodný, sušený špenát 0,5 %, mannán oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), juka Mojave (80 mg/kg), sušený rozmarín mg, /kg), sušený klinček (11 mg/kg), sušený citrus (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg) Rozbor: hrubý proteín 38,0 %, hrubý tuk 15,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popol 7,5 %, vlhkosť 10,0 %, vápnik 1,3 %, fosfor 0,9 %, sodík 1,2 %, horčík 0,09 % Omega 3 mastné kyseliny: 0,57 % Omega 6 mastné kyseliny: 2,47 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised salmon
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3940
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme