Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature Indoor chicken 8 kg granule pre dospelé mačky v interiéri 8 kg

Značka: BRIT
67395
24.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

Brit Premium By Nature Cat Indoor Chicken je kompletné krmivo pre dospelé mačky, ktoré sú väčšinou doma a sú stredne aktívne. Nová receptúra a vylepšené zloženie poskytujú vhodné nutričné hodnoty a bohatosť bielkovín, čo ovplyvňuje zdravie a pohodu mačky. Toto krmivo neobsahuje pšenicu, kukuricu ani sóju, čo zlepšuje trávenie a zabraňuje alergiám. Krmivo je navyše obohatené o funkčné prísady, ako je rozmarín, klinčeky, citrusy a kurkuma, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie mačky a dodávajú jej vitamíny a minerály. Vysoká chutnosť krmiva vyvoláva u mačiek chuť ho jesť a obsah Omega-3 mastných kyselín a taurínu priaznivo ovplyvňuje kardiovaskulárny systém a zrak mačky. Toto krmivo navyše podporuje imunitu mačky od prvých dní jej života.

Zloženie: /b>

Sušené kuracie mäso 38%, ryža, kurací tuk, hrášok, sušená jablčná dužina, psyllium, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň 2%, lososový olej 1%, sušený špenát 0,5%, mgana /kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), Mojave yucca (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinček (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg) kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Indoor chicken
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3790
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme