Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature Adult losos 8 kg granule pre dospelé mačky 8 kg

Značka: BRIT
67391
25.22

Najniższa cena za 30 dni: €24.86

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

Brit Cat Premium Adult Salmon 8kg - suché krmivo pre mačky s lososom, bohaté na živiny. Obsahuje 35% dehydrovaného lososa a ryže, kurací tuk, hrášok, sušenú jablčnú dužinu, dehydrované kuracie mäso, lososový olej, hydrolyzovaná kuracia pečeň, pivovarské kvasnice, sušený špenát a mnoho ďalších cenných surovín. Brit Cat Premium Adult Salmon 8kg je vynikajúcou voľbou pre dospelé mačky, ktoré majú rady chuť lososa. Obsah hrubého proteínu je 35 %, obsah hrubého tuku 16 % a obsah hrubého popola 8,1 %. Krmivo tiež poskytuje správnu dávku vápnika, fosforu, sodíka a horčíka. Metabolická energia potraviny je 3 840 kcal/kg, obsah Omega 3 mastných kyselín je 0,2 % a Omega 6 2,25 %. Denná dávka krmiva závisí na váhe mačky a pohybuje sa od 55-65g/deň pre mačku vážiacu 2-3kg až cez 100g/deň pre mačku vážiacu viac ako 8kg. Brit Cat Premium Adult Salmon 8kg je k dispozícii v 8kg balení. Možno ho podávať suchý, navlhčený vlažnou vodou alebo v kombinácii s vreckami Brit Premium. Pri prvom podaní krmiva by sa malo zmiešať s predtým podávaným krmivom a dávka krmiva by mala byť postupne zvyšovaná po dobu 3-5 dní.

Zloženie:

Sušený losos 35 %, ryža, kurací tuk, hrášok, sušená jablčná dužina, sušené kuracie mäso 4 %, lososový olej 3 %, hydrolyzovaná kuracia pečeň 2%, pivovarské kvasnice, sušený špenát 0,5%, mannán oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), juka Mojave (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinčeky (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Adult salmon
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3840
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme