Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Maxi Senior hydina a ryža 2,5 kg

Značka: AMIPLAY
45761
12.46

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre seniorov psov veľkých plemien

BOSCH Maxi Senior je kompletné suché krmivo pre seniorov psov veľkých plemien nad 7/8 rokov. V tele starších psov prebiehajú niektoré zmeny, spomaľuje sa metabolizmus a práca niektorých vnútorných orgánov. Receptúra krmiva je založená na hydinovom zdroji bielkovín a ryži ako zdroji sacharidov. Hydina je jemné a ľahko stráviteľné mäso s nízkym obsahom tuku, vďaka ktorému má krmivo iba 6,5% tuku v sušine. Aditíva použité v receptúre zvyšujú množstvo hrubej vlákniny na 6,5 %. Veľké plemená psov potrebujú posilnenie kostrového systému. Glukosamín a chondroitín sú zodpovedné za zlepšenie pohyblivosti kĺbov a posilnenie kĺbovej chrupavky. BOSCH Maxi Senior taktiež obsahuje MOS a FOS a tiež antioxidanty pre podporu imunitného systému vášho psa. Neobsahuje pšenicu, čo je dôležité pre psy s neznášanlivosťou lepku.

Zloženie:< /b>

čerstvé hydinové mäso (20 %), ryža (18 %), jačmeň, kukurica, hydinové mäso v prášku, repné rezne (bez cukru), prášková celulóza, hydrolyzovaný proteín, hrach, práškové ryby, rybí olej, sušené pivovarské kvasnice (0,1 % manno-oligosacharidy, 0,06 % ß-glukán), mledzivo (0,3 %), chlorid draselný, extrakt z slávky zelenej (0,2 %), chlorid sodný, čakanka (sušená) Rozbor: Proteín: 19,0 %, obsah tuku: 6,5 %, hrubá vláknina: 6,5 %, hrubý popol: 5,2 %, vápnik: 0,9 %, fosfor: 0,75 % prísady na kg: vitamín A 13 000 IU, vitamín D3 1 300 IU, vitamín E 600 mg (ako síran meďnatý, pentahydrát) 11 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý) 77 mg, Zinok (ako chelát aminokyseliny zinku, hydratovaný) 7 jodid vápenatý, bezvodý) 2 mg, selén (ako selénan sodný) 0,2 mg, antioxidanty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch Maxi Senior Drůbeží & Rýže
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
AMIPLAY

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
19
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme