Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Maxi Senior hydina a ryža 1 kg granule pre psy veľkých plemien 1 kg

Značka: 8IN1
45760
3.96

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Maxi Senior je kompletné suché krmivo pre starších psov veľkých plemien nad 7-8 rokov

Krmivo BOSCH Maxi Senior obsahuje mnoho zložiek, ktoré staršiemu psovi dodajú správne množstvo bielkovín, sacharidy a vlákninu pri minimalizácii obsahu tuku . Vďaka tomu je ideálny pre staršie psy, ktorým sa spomaľuje metabolizmus a práca vnútorných orgánov a ich telo vyžaduje viac starostlivosti a podpory. Proteín v krmive BOSCH Maxi Senior pochádza z hydiny, ktorá je považovaná za jemné a ľahko stráviteľné mäso. Ryža je zdrojom sacharidov. Aditíva použité v receptúre zvyšujú množstvo hrubej vlákniny na 6,5 %, čo je výhodné pre staršie psy. Krmivo BOSCH Maxi Senior ďalej obsahuje glukosamín a chondroitín, ktoré pomáhajú spevňovať kosti a kĺbové chrupavky, čo je dôležité najmä pre psy veľkých plemien, ktorí dosahujú telesnú hmotnosť nad 25 kg a potrebujú posilniť kostrový systém. Výrobok neobsahuje pšenicu, čo je výhodné pre psy s neznášanlivosťou lepku. Krmivo tiež obsahuje prísady MOS a FOS a antioxidanty, ktoré podporujú imunitný systém psa. Krmivo BOSCH Maxi Senior obsahuje mnoho živín a vitamínov, ako je vitamín A, vitamín D3, vitamín E, meď, zinok, jód a selén.

< b. >

Zloženie:

čerstvá hydina (20 %), ryža (18 %), jačmeň, kukurica, hydinové mäso v prášku, repné rezne (bez cukru ), prášková celulóza, hydrolyzovaný proteín, hrášok, rybí prášok, rybí tuk, sušené pivovarské kvasnice (0,1 % mannooligosacharidy, 0,06 % β-glukán), kolostrum (0,3 %), chlorid draselný, extrakt z mušlí zelenej pery (0,2%), sodík chlorid, čakanka (sušená). Obsah: proteín 19,0 %, obsah tuku 6,5 %, hrubá vláknina 6,5 %, hrubý popol 5,2 %, vápnik 0,9 %, fosfor 0,75 %. Prídavné látky na kg: Vitamín A 13 000 IU, Vitamín D3 1 300 IU, Vitamín E 600 mg, Meď (ako pentahydrát síranu meďnatého) 11 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý) 77 mg, Zinok (ako cheát amino) 75 mg, jód (ako jodid vápenatý, bezvodý) 2 mg, selén (ako selénan sodný) 0,2 mg, antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
Bosch Maxi Senior Drůbeží & Rýže
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
19
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme