Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Puppy Gravy 12.5 kg + 1kg ZADARMO

Značka: BELCANDO
20008006
49.37
Cenník: 49.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Suché krmivo pre šteňatá všetkých plemien

Belcando Puppy Gravy je vysoko kvalitné suché krmivo pre šteňatá všetkých plemien do 4 mesiacov veku a pre mladých psov malých plemien až do dospelosti. Starostlivo vybrané suroviny, vrátane hydinového mäsa, ryže a vajec, zaisťujú optimálny štart do života, dodávajú energiu a minerály potrebné pre správny rast a podporujú vývoj kostí. Chutná omáčka, ktorá vznikne, keď sa suché krmivo zmieša s teplou vodou, povzbudí vaše šteňa jesť pevnú stravu a uľahčí odstavenie. Belcando Puppy Gravy obsahuje špeciálne nutričné komplexy ProVital a ProAgil, ktoré pomáhajú posilňovať imunitný systém vášho psa a podporujú tvorbu chrupaviek v kĺboch a predchádzajú kĺbovým problémom s hydrolyzátom kolagénu želatíny. Prídavok čerstvého hydinového mäsa, rybej múčky z morských rýb, sušených pivných kvasníc a ďalších cenných surovín zaisťuje vysokú vstrebateľnosť a vynikajúcu chuť.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža (23 %); sušené hydinové mäso s nízkym obsahom popola (19 %); kukurica; rybia múčka z morských rýb (6 %), hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); vajcia v prášku (sušené) (2,5 %); hydrolyzovaná želatína (2,5 %); pivovarské kvasnice (2,5 %); rohovník; sušená repná dužina, zbavená cukru; hydrolyzovaná kuracia pečeň; semená šalvie; Ľanové semienko; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
13.5
Produktová řada:
BELCANDO Puppy Gravy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme