Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BEWI DOG H-Energy 25 kg pre veľmi aktívnych psov

Značka: BEWI DOG
66784
89.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 22 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Toto krmivo sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín a tukov

BEWI DOG H-Energy 25 kg pre veľmi aktívnych psov BEWI DOG H-Energy je kompletné krmivo pre dospelých a veľmi aktívnych psov, navrhnuté aby uspokojili potreby ich psov zvýšených energetických potrieb. Toto krmivo sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín a tukov, čo má vďaka obsahu antioxidantov pozitívny vplyv na vzhľad kože a imunitný systém psa. BEWI DOG H-Energy 25 kg pre veľmi aktívnych psov je kompletný produkt, ktorý poskytuje psovi správne množstvo živín, ako sú bielkoviny, tuk, hrubá vláknina, hrubý popol, vlhkosť, vápnik, fosfor a sodík. Krmivo navyše obsahuje vitamíny a minerály, ako je vitamín A, D3, E, meď, železo, mangán a selén.

Zloženie:

hydinový proteín (30 %); kukurica; hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); múčka z morských rýb (6 %); ryža; jačmeň; sušená repná dužina bez cukru; pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vajcia; struky rohovníka, sušené; hydrolyzovaná kuracia pečeň; chlorid sodný; Stanovenie chloridu draselného: Bielkoviny 30%, Tuk 20%, Hrubá vláknina 2,5%, Hrubý popol 7,5%, Vlhkosť 10%, Vápnik 1,5%, Fosfor 1,0%, Sodík 0,35%. Kŕmne doplnkové látky (kg): vitamín A 15000, vitamín D3 1500, vitamín E 150 mg, meď 12,5 mg, železo 200 mg, mangán 2,0 mg, selén 0,15 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
25
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BEWI DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme