Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Multi-Croc 1 kg granule pre psov

Značka: BELCANDO
64181
5.30

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre psov

BELCANDO Adult Dinner 1 kg je unikátne suché krmivo pre dospelých psov s bežnou fyzickou aktivitou. Toto krmivo bolo vyrobené z tých najkvalitnejších surovín, ako je veľké množstvo krehkej hydiny, zemiakov a studenej múky získanej z hroznových semienok, čo z neho robí vynikajúce krmivo pre psov. Obsah bielkovín a tuku bol znížený a prispôsobený požiadavkám psov s normálnou úrovňou aktivity, čo pomáha udržovať správnu telesnú hmotnosť pri zachovaní primeranej úrovne sýtosti. Väčšie granule povzbudia psa na žuvanie, čo má pozitívny vplyv na trávenie. Odporúčame zohľadniť prechodné obdobie a prispôsobiť množstvo krmiva potrebám zvieraťa. U psov s nadváhou by malo byť denné množstvo krmiva znížené. Poskytnite svojmu psovi pitnú vodu. Produkt by mal byť skladovaný v uzavretej nádobe, na suchom a chladnom mieste.

Ingrediencie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); kukurica; sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (16 %) ryže; zemiakový škrob (14 %); rybia múčka z morských rýb (3 %); sušená cukrová repná dužina sušená; rohovník; odtučnené hroznové semienka (2,5 %); pivné kvasnice; hydinový tuk; rafinovaný rastlinný olej; semená šalvie; hydrolyzovaná kuracia pečeň; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkom 0,2 %: listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, kôpor, rasca, imelo, rebríček, ostružina); Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Multi-Croc
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme