Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO mlieko pre šteňatá 0,5 kg

Značka: BELCANDO
64193
14.79

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BELCANDO Puppy Milk 0,5 kg

Ak chcete svojmu šteniatku dopriať ten najlepší štart do života, potom vám BELCANDO Puppy Milk nesmiete chýbať. Prípravok je určený pre šteňatá všetkých plemien a je možné ho podávať od narodenia do 4 týždňov veku. Mlieko pre šteňatá je špeciálne navrhnuté tak, aby podporovalo a chránilo šteňatá od prvých dní ich života. Skladá sa zo starostlivo vybraných, ľahko stráviteľných mliečnych bielkovín, čo pomáha predchádzať zažívacím problémom. Prídavok prírodných kvasiniek (ß 1,3/1,6 glukánov) podporuje rozvoj imunitného systému šteňaťa. Mlieko je možné použiť ako krmivo pre šteňatá bez matky, ako prírodný doplnok stravy pre veľké vrhy, ako prípravné krmivo pre gravidné sučky alebo v prípade choroby či nedostatku mlieka u matky.

0 < /p>

Zloženie:

Rastlinný tuk; srvátkový proteínový koncentrát; sušené odstredené mlieko; fosforečnan vápenatý; sušené riasy (Schizochytrium sp.); kvasnicové extrakty. Analýza zloženia: celkový proteín 33 %; hrubý tuk 39 %; hrubá vláknina 0,2 %; surový popol 7 %; vápnik 1,1 %; fosfor 0,8 %; laktóza 17 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
33
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
39
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme