Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Junior Maxi L-XL 1 kg granule pre psy veľkých plemien od 4 mesiacov veku

Značka: BELCANDO
64178
5.37

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mladých psov veľkých plemien

Belcando Junior Maxi je krmivo pre mladé psy veľkých plemien, ktoré potrebujú správne množstvo bielkovín, minerálov a vitamínov na zabezpečenie ich zdravého rastu a vývoja. Krmivo obsahuje vybrané suroviny, ktoré sú ľahko stráviteľné a dodajú psom všetky potrebné živiny. Základné zložky krmiva sú obohatené o minerály a vitamíny, ktoré sú nevyhnutné pre lepší vývoj psov. Krmivo obsahuje hydinové mäso od miestnych dodávateľov, čo zaisťuje vysokú kvalitu a chuť jedla. Sacharidy ako ryža a kukurica sú dobre stráviteľné a majú nízky alergénny potenciál. Belcando Junior Maxi ďalej obsahuje prírodné zložky ako rohovník, pivovarské kvasnice, šalvia španielska a ľanové semienko, ktoré zlepšujú trávenie, posilňujú imunitný systém a priaznivo pôsobia na kožu a srsť psa. Krmivo je obohatené o ProVital a ProAgil, ktoré podporujú imunitný systém a predchádzajú ochoreniam kĺbov. Krmivo neobsahuje obilniny, lepok, mliečne výrobky, sóju ani umelé prísady, vďaka čomu je vhodné aj pre psy s citlivým tráviacim systémom.

< b >

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža (18 %); kukurica; kŕmne ovsené vločky; sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (13 %); sušené vajcia; rybia múčka z morských rýb (2,5 %); hydrolyzovaná želatína (2,5 %); suché pivovarské kvasnice (2,5 %); struky rohovníka, sušené (2,5 %); repná dužina sušená; fosforečnan vápenatý; hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); hydrolyzovaná kuracia pečeň; semená šalvie; Ľanové semienko; chlorid sodný; chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Junior Maxi
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
24.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme