Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Junior Lamb & Rice ML 4 kg jahňacie a ryžové granule pre psov od 4 mesiacov, stredné a veľké plemená

Značka: BELCANDO
64174
19.70

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre mladých psov

BELCANDO Junior Lamb and Rice ML 4 kg - krmivo pre mladé psy stredných a veľkých plemien od 4 mesiacov veku. Toto kompletné krmivo sa skladá z vysoko kvalitných surovín a zaisťuje vyvážený rast vášho psa. Obsahuje jemné jahňacie mäso a ľahko stráviteľnú ryžu, vďaka čomu je ideálny pre mladých, citlivých psov. Pridanie semienok šalvie napomáha tráveniu a poskytuje esenciálne mastné kyseliny. Krmivo ďalej obsahuje životne dôležité zložky ako je ProVital, ktorý posilňuje odolnosť psieho organizmu a ProAgil, ktorý podporuje tvorbu chrupaviek v kĺboch a predchádza kĺbovým problémom. Odporúča sa počítať s prechodným obdobím a prispôsobiť množstvo krmiva potrebám psa. U psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Zaistite, aby mal váš pes prístup k pitnej vode. Suché potraviny by mali byť skladované v uzavretej nádobe na suchom a chladnom mieste.

Zloženie:

čerstvé jahňacie mäso, pečeň, pľúca (celkom: 30 %); ryža (30 %); kŕmne ovsené vločky; jahňací proteín, sušený (10 %); sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (7,5 %); rybia múčka z morských rýb (3,5 %); repná dužina sušená; sušené vajcia; hydrolyzovaná želatína (2,5 %); suché pivovarské kvasnice (2,5 %); struky rohovníka, sušené; hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); semená šalvie (1,5 %); hydrolyzovaná kuracia pečeň; chlorid sodný; chlorid draselný

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Junior Lamb & Rice
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Jehněčí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme