Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Grain Free Senior XS-M 1 kg granule pre psov

Značka: BELCANDO
64150
6.80

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
1 kg
€ 4

6.80 €

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo s hydinou pre staršie psy malých a stredných plemien.

Špeciálne pre vášho staršieho psa - Suché krmivo s hydinou pre psy malých a stredných plemien. Váš starší priateľ potrebuje zvláštnu starostlivosť o svoje zdravie a pohodlie. Toto krmivo bolo vytvorené tak, aby mu poskytlo všetky potrebné ingrediencie, šité na mieru špecifickým potrebám seniorov. Hydinový proteín je ľahko stráviteľný zdroj energie, ktorý udržuje svaly v dobrej kondícii. Prídavok amarantu a morského zooplanktónu poskytuje dôležité živiny, ktoré pomáhajú udržiavať vitalitu. Čím je toto krmivo výnimočné? Ľahko stráviteľný proteín z hydiny Amarant a morský zooplanktón pre vitalitu, bez obilnín, vhodné pre psy s alergiami. Váš pes si vo svojich zlatých rokoch zaslúži to najlepšie. Vyberte si toto krmivo, aby bol zdravý a šťastný na každom kroku.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (40 % ), amarant (19 %), zemiakový škrob, hrachová múka, hydrolyzovaná hydinová pečeň (4,5 %), hydinový proteín, nízky obsah popola, sušený (2,5 %), morský a pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %), želatína, hydrolyzovaná (2,5 %), pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %), výlisky z hroznových semien, struky rohovníka, sušené, sušená repná dužina, bez cukru, rybia múčka z morských rýb (2 %), hydinový tuk, Chia semienka, uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, chlorid sodný, sušené bylinky listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, fenikel, rasca, imelo, rebríček, listy černice), Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Senior
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.55
Tuky (%):
12
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme