Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Grain Free Puppy Poultry 12,5 kg granule pre šteňatá

Značka: BELCANDO
64155
57.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 14 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre šteňatá

BELCANDO Finest Grain Free Puppy Poultry 12,5 kg je suché krmivo pre šteňatá do 4 mesiacov a pre ďalší chov mladých psov malých plemien s citlivosťou na obilniny. Krmivo bolo vytvorené tak, aby poskytovalo šteňatám a mladým psom všetky živiny potrebné pre ich zdravý vývoj. Hydina je zdrojom ľahko stráviteľnej živočíšnej bielkoviny, ktorá je nevyhnutná pre vývoj svalov a spojivového tkaniva u rastúceho šteňaťa. Krmivo bolo obohatené o amarant a morský zooplanktón, ktoré sú zdrojom mnohých životne dôležitých látok, ako sú omega-3 a omega-6 kyseliny, aminokyseliny a minerály. Krmivo neobsahuje obilniny, čo z neho robí ideálnu voľbu pre miláčikov s alergiami a intoleranciou. Ingrediencie boli starostlivo vybrané a zaisťujú správnu rovnováhu živín pre špecifické potreby šteniat a mladých psov.

Mali by ste počítať s prechodným obdobím a upraviť množstvo krmiva. na potreby zvieraťa. U psov s nadváhou sa odporúča znížiť denný príjem. Výrobok by mal byť skladovaný v uzavretej nádobe na suchom a chladnom mieste. Voda by mala byť psovi vždy k dispozícii.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (40 %); hydinový proteín, nízky obsah popola, sušený (16 %); amarant (14 %); zemiakový škrob; hrachová múka; múčka z morských rýb (5 %); hydinový tuk; morský, pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %); želatína, hydrolyzovaná (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vajcia; Struky rohovníka, sušené; Sušená repná dužina, bez cukru; fosforečnan vápenatý; lososový olej; hydrolyzovaná kuracia pečeň; Chia semienka; chlorid sodný; chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Puppy Poultry
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme