Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 4 kg jahňacie granule pre psov

Značka: BELCANDO
64145
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
12.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

69.38 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mimoriadne krmivo pre dospelých psov malých a stredných plemien

Ide o unikátny produkt, ktorý vášmu maznáčikovi dodá nielen chuť, ale aj kompletnú a vyváženú výživu. Vybrané ingrediencie vytvárajú vynikajúcu zmes živín a poskytujú optimálnu podporu pre zdravie a pohodu vášho psa. Hlavným zdrojom bielkovín v tejto strave je jahňacie mäso, ktoré poskytuje cenné živočíšne bielkoviny. Ale to nie je všetko – krmivo bolo obohatené o amarant a morský zooplanktón, bohatý na životne dôležité látky, ktoré podporujú vitalitu a pohodu vášho psa. Čím je toto krmivo výnimočné? Predovšetkým je bez obilnín, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre psy s alergiami. Teraz môžete svojmu psovi poskytnúť výživné krmivo, ktoré zodpovedá jeho potrebám. Obsah bielkovín a tuku bol starostlivo upravený tak, aby vyhovoval potrebám dospelých psov malých a stredných plemien.

Zloženie:

čerstvé jahňacie mäso, pečeň, pľúca (celkom: 40 %), amarant (16,5 %), zemiakový škrob, jahňací proteín, sušený (10 %), hydinová bielkovina, s nízkym obsahom popola, sušená, hrachová múka, hydrolyzovaná kuracia pečeň, morský a pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %) kvasnice, sušené (2,5 %), hydinový tuk, výlisky z hroznových semien, struky rohovníka, sušené, sušená repná dužina, bez cukru, Chia semienka, lososový olej, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené bylinky (celkom: 0,2 %, listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, fenikel, rasca, imelo, rebríček, listy černice), yucca schidigera.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Lamb
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Bez obilovin

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14.5
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme