Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Grain Free Lamb granule pre dospelých psov 12,5 kg

Značka: BELCANDO
64146
69.38

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
12.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

69.38 €

Zákaznícke body: 17 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špeciálne krmivo pre psov

BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg je suché krmivo pre dospelé psy malých a stredných plemien, ktoré ako hlavný zdroj bielkovín obsahuje jahňacie mäso. Vybrané ingrediencie, ako je amarant a morský zooplanktón, poskytujú nielen bielkoviny, ale aj mnoho ďalších cenných živín, vrátane vitamínov a minerálov. Toto krmivo bolo vytvorené pre zvieratá s alergiami alebo intoleranciou na obilniny. BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg neobsahuje obilniny a ingrediencie boli starostlivo vybrané tak, aby poskytovali kompletnú a vyváženú výživu pre vášho psa. Toto krmivo je vhodné pre psy malých a stredných plemien, ktorí potrebujú v strave primerané množstvo bielkovín, ale zároveň nechcú, aby obsahovala obilniny. BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg je perfektnou voľbou pre psov, ktorí vyžadujú špeciálnu diétu kvôli alergii alebo potravinovej intolerancii.

Zloženie:

čerstvé jahňacie mäso, pečeň, pľúca (celkom: 40 %); amarant (16,5 %); zemiakový škrob; jahňací proteín, sušený (10 %); hydinová bielkovina, s nízkym obsahom popola, sušená; hrachová múka; hydrolyzovaná kuracia pečeň; morský, pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); hydinový tuk; výlisky z hroznových semien; struky rohovníka, sušené; sušená repná dužina, bez cukru; Chia semienka; lososový olej; chlorid sodný; chlorid draselný; sušené bylinky (celkom: 0,2 %; listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, fenikel, rasca, imelo, rebríček, listy černice); yucca schidigera.

Analytické zloženie: proteín 25 %; obsah tuku 14,5 %; surový popol 7,2 %; hrubá vláknina 3,5 %; vlhkosť 10,0 %; vápnik 1,5 %; fosfor 1,0 %; sodík 0,35 %

Odporúčanie kŕmenia: Počítajte s prechodným obdobím a prispôsobte množstvo krmiva potrebám vášho maznáčika. U psov s nadváhou znížte dennú dávku a poskytnite psovi vodu na pitie. Výrobok by mal byť skladovaný v uzavretej nádobe na suchom a chladnom mieste.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Lamb
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14.5
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme