Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Adult Light M-XL 1 kg granule pre menej aktívne psy 1 kg

Značka: BELCANDO
64167
5.22

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre psov s nízkou aktivitou so sklonom k nadváhe.

Ak hľadáte kompletné suché krmivo pre psa stredných až veľkých plemien, ktoré je neaktívne alebo má sklon k nadváhe, toto krmivo môže byť pre vás skvelou voľbou pre vášho maznáčika. Obsahuje vysoko kvalitné ingrediencie, ako je ľahko stráviteľná hydina, ovos a semienka šalvie, ktoré podporujú trávenie a dodávajú vášmu psovi správnu hladinu energie. Toto krmivo bolo špeciálne vyvinuté pre psy s nízkou úrovňou fyzickej aktivity a pre psy s nadváhou. Obsahuje znížené množstvo bielkovín a tukov, aby vyhovovali potrebám týchto psov, a vysoké množstvo hrubej vlákniny pomáha udržať alebo znížiť váhu psa. Okrem toho prirodzene sa vyskytujúce proteínové zmesi L-karnitín v mäse navyše podporujú spaľovanie tukov, čo pomáha udržiavať správnu váhu a kondíciu vášho maznáčika. Toto krmivo poskytuje kompletné krmivo, ktoré obsahuje všetky potrebné živiny, aby sa váš pes mohol tešiť zdraviu a pohode. Podporuje trávenie, udržanie hmotnosti a energiu pre vášho psa.

Zloženie:

b>

čerstvé hydinové mäso (30%); ryža, lúpaný ovos (17,5 %); zemiakový škrob, hydinový proteín s nízkym obsahom popola (10 %) kaše z ovsených otrúb; rybia múčka z morských rýb (2,5 %); odtučnené hroznové semienka; pivné kvasnice; sušená dužina cukrovej repy; semená šalvie (1,5 %), hydrolyzovaná kuracia pečeň; fosforečnan vápenatý; Ľanové semienko; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkom 0,2 %: listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, kôpor, rasca, imelo, rebríček, ostružina); Kalifornská juka. Analýza zloženia: celkové bielkoviny 19,8 %, hrubý tuk 8 %, hrubá vláknina 5 %, hrubý popol 6 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,25 %, vitamíny, lecitín, L .- karnitín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Adult Light
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
19.8
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
8
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme