Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Adult Light M-XL 12,5 kg granule pre menej aktívnych psov

Značka: BELCANDO
64165
46.70

Najniższa cena za 30 dni: €46.70

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre psov s nadváhou alebo neaktívne psy

Hľadáte správne krmivo pre svojho psa, ktorý má sklony k nadváhe alebo vedie menej aktívny životný štýl? BELCANDO Adult Light je kompletné suché krmivo, špeciálne vyvinuté pre dospelých psov stredných a veľkých plemien s nízkou úrovňou fyzickej aktivity alebo so sklonom k nadváhe. Krmivo obsahuje ľahko stráviteľné hydinové mäso, ovos a semienka šalvie podporujúce trávenie. Živiny ako bielkoviny a tuky boli znížené a prispôsobené potrebám psov s nízkou fyzickou aktivitou alebo nadváhou. Vysoké množstvo hrubej vlákniny navyše zaisťuje udržanie alebo zníženie hmotnosti psa a pes zostane nasýtený. Krmivo obsahuje proteínové zmesi L-karnitínu prirodzene sa vyskytujúce v mäse, ktoré navyše pomáhajú pri spaľovaní tukov. Obsahuje aj minerály a vitamíny, ktoré poskytujú komplexnú a vyváženú stravu pre vášho psa.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža, lúpaný ovos (17,5 %); zemiakový škrob, hydinový proteín s nízkym obsahom popola (10 %) kaše z ovsených otrúb; rybia múčka z morských rýb (2,5 %); odtučnené hroznové semienka; pivné kvasnice; sušená dužina cukrovej repy; semená šalvie (1,5 %), hydrolyzovaná kuracia pečeň; fosforečnan vápenatý; Ľanové semienko; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkom 0,2 %: listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, kôpor, rasca, imelo, rebríček, ostružina); Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Adult Light
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
19.8
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
8
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme