Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Acana Senior 11,4 kg granule pre staršie psy

Značka: ACANA
42422
60.24

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Len prírodné, lokálne suroviny
Krmivo Acana Senior 11,4 kg obsahuje až 65% mäsa, ktoré je bohaté na hodnotné bielkoviny potrebné pre fungovanie a svalovú hmotu. Chutné a výživné kura pochádza z miestnych kanadských fariem. Prérijné bylinky a ručne zbierané morské riasy sú prírodným zdrojom antioxidantov.

Diéta pre starších psov
Psy staršie ako 7 rokov vyžadujú špeciálnu výživu. Základom stravy by malo byť špecializované krmivo pre psov s vhodným zložením a primeranými nutričnými hodnotami. Krmivo pre psov Acana Senior je založené na ľahko stráviteľných bielkovinách a obmedzených zdrojoch sacharidov s nízkym glykemickým indexom, vrátane tekvice a inej vybranej zeleniny, ktorá reguluje hladinu cukru v krvi.

Všetku korisť
Krmivo Acana Senior bolo vyvinuté na princípe Whole Prey, ktorého hlavnou myšlienkou je založiť zloženie produktu na prirodzených nutričných požiadavkách divých psov. Zvolené zloženie navyše dodá vášmu psovi vitamíny a minerály potrebné pre jeho zdravie a vitalitu. Zloženie: čerstvé kuracie mäso (16%), sušené kuracie mäso (15%), sušené morčacie mäso (14%), červená šošovica, celý zelený hrášok, čerstvé kuracie orgány (pečeň, srdce, obličky, 4%), sušené sleďové mäso (4 %), hrachová vláknina, čerstvé celé vajcia (4 %), čerstvé mäso z platesy (4 %), sleďový olej (2 %), lucerna (2 %), fazuľa (2 %), zelená šošovica, žltá celá hrášok, kurací tuk (1 %), čerstvá kuracia chrupavka (1 %), sušené hnedé morské riasy, čerstvá celá tekvica, čerstvá celá maslová tekvica, čerstvý celý paštrnák, čerstvý kel, čerstvý špenát, čerstvá červená kapusta, čerstvá repa, čerstvá celá mrkva , čerstvé červené lahodné jablká, čerstvé hrušky Bartlett, mrazom sušená pečeň sušená mrazom, čerstvé celé brusnice, čerstvé celé čučoriedky, koreň čakanky, kurkuma, ostropestrec mariánsky, koreň lopúcha, kvet levandule, koreň šípky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
11.4
Produktová řada:
Acana Senior Dog
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3458
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme