Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Acana Ranchlands Dog granule pre psov s vysokým obsahom mäsa 11,4 kg

Značka: CANIVERA
45997
79.53

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 20 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

70% mäsových prísad v Acana Rachlands Dog

Princíp fungovania WholePrey odráža prirodzenú stravu psa, ktorá pozostáva prevažne z mäsa. Krmivo Acana Rachlands Dog bolo vytvorené na základe tohto vzorca. Obsahuje nielen čerstvé mäso, ktoré je nepochybne zdrojom cenných a výživných bielkovín, ale aj vnútorné orgány bohaté na množstvo aminokyselín, minerálov, tukov a vitamínov, ako aj kostnú dreň a chrupavku, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu vášho imunitný systém psa. kostrový systém.

Acana Rachlands Dog obsahuje iba 3 ingrediencie.

Umelé prísady sa v prirodzenom prostredí divých psov nevyskytujú. Z tohto dôvodu nie sú zahrnuté ani v krmive Acana Rachlands pre psov. Je doplnená len tromi ingredienciami. Meď je zodpovedná za správny metabolizmus železa, zinok zabezpečuje zdravý vzhľad nielen kože, ale aj srsti psa a vitamín E je jedným z najdôležitejších výživových antioxidantov.

Nízkosacharidové zloženie

Zloženie krmiva je úplne bez obilnín a obsahuje hlavne málo sacharidov. Psy nemajú žiadnu biologickú potrebu sacharidov, preto je lepšie sa im vyhýbať, pretože môžu viesť k vážnym zdravotným komplikáciám. Krmivo Acana Rachlands Dog obsahuje aj ovocie a zeleninu, ktoré vyhovujú prirodzeným inštinktom psa a podporujú hľadanie chutných tráv a byliniek.

Zloženie:

čerstvé hovädzie angus (8%), surové jahňacie mäso (7%), čerstvé yorkshire bravčové mäso (7%), sušené hovädzie mäso (7%) ), sušené jahňacie mäso (7%), sušené bravčové mäso (7%), celý hrášok zelená, celá červená šošovka, celý cícer, hovädzí tuk (5%), čerstvá hovädzia pečeň (4%), čerstvá bravčová pečeň (4% ), čerstvý bizón (4%), čerstvý zubáč (4%), celá zelená šošovka, celá fazuľa pinto, celý žltý hrach, lucerna, čerstvé hovädzie obličky (2%), šošovicová vláknina, dehydratovaná hovädzie chrupavka (1%), surové jahňacie žalúdky (1%), suchá hnedá chaluha, čerstvá tekvica, čerstvá maslová tekvica, čerstvý paštrnák, čerstvý kel, čerstvý špenát, čerstvá reďkovková kapusta, čerstvá turbína, čerstvá hrušky bartlett, mrazom sušená jahňacia pečeň, hovädzie mäso, bravčové mäso (0,1%), čerstvé brusnice, čerstvé čučoriedky, koreň čakanky, kurkuma, pestrec mariánsky, koreň lopúcha, kvet levandule, koreň proskurníka, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
11.4
Produktová řada:
ACANA Ranchlands Dog
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CANIVERA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1.3
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme