Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Wiejska Zagroda 2 kg granule pre šteňatá s jahňacím a špenátom

56130
20.62

Najniższa cena za 30 dni: €19.14

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

HĽADÁTE IDEÁLNE KRMIVO PRE SVOJHO PSA?

Viete, aký vplyv má jedlo, ktoré mu dávate, na jeho zdravie a pohodu? Predstavte si, že vám miestny dodávateľ dodá skutočné mäso špičkovej kvality a hneď z neho pripraví jedlo pre vášho štvornohého spoločníka. K tomu pridajte štipku zdravých hodnotných prísad, ako je zelenina a ovocie. Nezabudnite na aromatické bylinky. A je to! Ide o zdravé, prírodné jedlo. Žiadne obilniny, žiadne umelé konzervačné látky, žiadne zbytočné plnidlá. Je to správne jedlo pre vášho psa? Wiejska Zagroda je kompletné krmivo pre psov pripravené s maximálnou starostlivosťou. Regionálne produkty od miestnych dodávateľov zaručujú čerstvosť a kvalitu surovín používaných pri príprave našich jedál. Ako vznikla Wiejska Zagroda? Z potreby dať našim psom to, čo potrebujú – mäso! Práve mäso tvorí 65,5% zložiek potravín Wiejska Zagroda.

Ak hľadáte:

  • Prírodný produkt,
  • zdravé jedlo bez konzervantov,
  • čerstvé suroviny z EÚ ,
  • miestni dodávatelia,
  • kvalitné suroviny pre ľudskú spotrebu,

    Toto je krmivo pre vášho psa!

    Wiejska Zagroda Jahňacie so špenátom pre šteňatá

    Jahňacie mäso je krehké a zdravé mäso, ktoré sa vyznačuje obsahom kyseliny linolovej, ktorá potláča rakovinové procesy. Prídavok chudého morčacieho mäsa a kuracieho mäsa bohatého na bielkoviny predstavuje ideálny jedálniček pre mladého psa. Pridali sme aj špenát, ktorý je bohatý na vitamín C a horčík, čo je nevyhnutné v náročnom období šteňaťa, a kyselinu listovú, ktorá je neoceniteľnou podporou nervového systému. Je to zdravý začiatok! - bez obilnín - 67% mäsa s prídavkom lososového oleja - 33% zeleniny, ovocia, byliniek a vitamínov - pre šteňatá - Zdravý začiatok kyselina linolová - obsiahnutá v jahňacom mäse má vynikajúce protirakovinové účinky.

    Špenát - zdravý doplnok pre malé šteňa, ktoré sa učia a skúma život.

    Zloženie:

    jahňacie mäso (29,5%, obj. 17, 5% čerstvé jahňacie mäso, 12% sušené jahňacie mäso) sušené kuracie mäso váha (16%), bravčový tuk (10%), hrášok, vylúpaný hrášok, sušené morčacie mäso (6,5%), sušené zemiakové vločky, hydrolyzovaná (4,5%), sušená pivovarská kvasnica, ľanové semienka, zemiaková bielkovina, repné rezne, sušené jablká, rastlinné vlákno, minerálne látky, čerstvý lososový olej (0, 5%), svätojánsky chlieb, sušená čakanka (prirodzený zdroj ), mos (manno-oligosacharidy), sušené hrušky, sušený špenát (0,1%), glukosamín, chondroitín, rastlinné extrakty (rozmarín, citrusy, kurkuma, vínna réva, čiapka, juka schidigera).
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    2
    Produktová řada:
    WIEJSKA ZAGRODA Jehněčí se špenátem pro štěňata
    Velikost mazlíčka:
    Všechna
    Značka:
    WIEJSKA ZAGRODA

    Určení

    Životní fáze:
    Junior
    Speciální požadavky:
    Vývoj

    Složení

    Bílkoviny (%):
    32
    Druh bílkovin:
    Jehněčí
    Metabolická energie (%):
    3815
    Fosfor (%):
    1
    Tuky (%):
    21
    Vápník (%):
    1.6
    Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

    Recenzie

    Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

    Napísať recenziu

    Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

    Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme