Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL Smakers maškrta pre hlodavce a králiky s pastierom 90 g

Značka: VITAPOL
69247
2.25

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá desiata pre hlodavce a králiky

Smakers Vita Herbal je desiata pre hlodavce a králiky, ktorá je 100% bez obilnín a je veľmi zdravá. Obsahuje sušené hľuzy topinamburu, ktoré sú cenným zdrojom inulínu – prírodného cukru, ktorý znižuje hladinu glukózy v krvi. Topinambur navyše podporuje tráviaci a nervový systém. Smakers Vita Herbal obsahuje aj pastinák, ktorý je bohatý na minerály a vitamíny a má čistiace vlastnosti pre telo. Táto pochúťka má tvrdú štruktúru, ktorá prospieva starostlivosti o zuby a podporuje ich pravidelné obrusovanie. Domáci miláčikovia milujú Smakers Vita Herbal kvôli jeho chuti. Doplnkové krmivo obsahuje lucernovú múčku, hrachovú múku, sušený topinambur (30,5%), sušený pastinák (11,5%), sušenú vŕbovú kôru a ľanové semienko. Smakers Vita Herbal je lahodná a zdravá desiata pre hlodavce a králiky, ktorá okrem skvelej chuti obsahuje mnoho cenných surovín.

Zloženie:

30,5 %), sušený paštrnák (11,5 %), sušená vŕbová kôra, ľanové semienko. Analytické zložky: hrubý proteín (Kjeldahlov test) min. 12,3%, hrubý tuk min. 0 %, hrubá vláknina max. 8,25 %, surový popol max. 5,03 %, fosfor min. 0,08%, fosfor max. 0,68%, vápnik min. 0%, vápnik max. 0,89%, vlhkosť max. 12%.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pamlsek

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.09
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme