Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL Smakers Dedov sad pre hlodavce a králiky 90 g

Značka: VITAPOL
69243
2.25

Najniższa cena za 30 dni: €2.25

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodná a zdravá desiata pre vášho hlodavca!

Vita Herbal Smakers DEDÍKOV SAD pre hlodavcov 2 ks - zdravá desiata pre vášho hlodavca Vita Herbal Smakers je 100% prírodná desiata, ktorá bola vytvorená špeciálne pre vaše hlodavce. Dedkov sad je zmes sušeného ovocia, ako je jablko, bez, ríbezle, marhuľa a brusnica, ktoré vášmu maznáčikovi dodajú rad vitamínov a minerálov potrebných pre jeho zdravie. Plody Goji navyše posilnia jeho imunitný systém a brusnica bude mať pozitívny vplyv na jeho močový systém. Spôsob výroby pri nízkych teplotách umožnil zachovať všetky nutričné hodnoty sušeného ovocia. Vita Herbal Smakers GRANDFATHER'S ORCHARD je nielen chutná pochúťka, ale aj vynikajúca starostlivosť o zuby vášho maznáčika, ktorá napomáha k ich pravidelnému obrusovaniu.

Zloženie:

lucernová múka, hrachová múka, sušené jablká (26,5 %), sušená marhuľa (8 %), sušený bez (5,5 %) , sušené ríbezle (5 %), sušené bobule goji (2,5 %), brusnice (2,5 %). Analytické zložky: hrubý proteín (Kjeldahlov test) min. 11%, hrubý tuk min. 0 %, hrubá vláknina max. 8,85 %, surový popol max. 4,5 %, fosfor min. 0%, fosfor max. 0,6%, vápnik min. 0%, vápnik max. 0,6%, vlhkosť max. 12%.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pamlsek

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.09
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme