Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL Smakers červená zelenina pre hlodavce a králiky 90 g

Značka: VITAPOL
69244
2.25

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalá maškrta, ktorá vášmu miláčikovi poskytne chutné a cenné živiny!

Vita Herbal je dokonalým doplnkom každodennej stravy vášho maznáčika. Chutné a zdravé dochucovadlá zo zloženia červenej zeleniny sú plné cenných vitamínov, minerálov a živín a ich optimálna tvrdosť umožňuje obrusovanie rezákov u hlodavcov a králikov. Fľaše Vita Herbal obsahujú zložky odlišné od klasických potravín a ich špeciálny proces sušenia im umožňuje zachovať si plnú nutričnú hodnotu. 80% výrobcov je ručné práce, čo určuje ich kvalitu a starostlivé spracovanie. Smakersy Vita Herbal je 100% bezbožná pochúťka, ktorá sa skladá z tejto červenej zeleniny: červená repa, červená paprika, paradajka, mrkva. Klasy sú zdrojom vitamínov a minerálov potrebných na správny vývoj a kondíciu vášho maznáčika. Ich prítomnosť v strave má pozitívny vplyv na prácu srdca a imunitný systém. Aromatizátory sa navyše starajú o zuby maznáčikov a podporujú ich oter. Výrobok sa vyznačuje optimálnou tvrdosťou, ktorá umožňuje prirodzené obrusovanie rezákov. Vita Herbal je ideálna desiata pre každodenné použitie, stimulujúca prirodzenú túžbu aktívne jesť.

Zloženie:

hrášková múka z lucerny, sušená mrkva (22,5 %), sušená paprika (11,5 %), sušené paradajky (11,5 %), sušená petržlenová vňať (4,5 %) Analytické zložky: hrubý proteín (Kjeldahl met. mark) min. 12%, hrubý tuk min. 0 %, hrubá vláknina max. 9,05 %, surový popol max. 5,42 %, fosfor min. 0,06%, fosfor max. 0,66%, vápnik min 0% vápnik max. 0,84%, vlhkosť max. 12%.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pamlsek

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.09
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme