Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VETEXPERT RAW PALEO Sterilizovaná morka 100 g vlhké krmivo pre kastrované mačky s morčacím mäsom

Značka: RAW PALEO
58553
1.87

Najniższa cena za 30 dni: €1.83

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálne krmivo pre vašu mačku

kompletné a vyvážené krmivo pre dospelé mačky s predispozíciou k nadváhe alebo obezite, rovnako ako kastrované a kastrované mačky. Obohatený o L-karnitín, mono-proteín - všetky zložky živočíšneho pôvodu pochádzajú z morky. Raw Paleo Sterilized Turkey je perfektné krmivo pre vašu mačku, ktoré bolo špeciálne vytvorené s ohľadom na potreby vášho maznáčika. Zloženie krmiva tvorí 68% morka a morčacie droby vrátane srdiečok, morčacie mäso, pečeň a krky a 29% morčacie vývar. Krmivo bolo navyše obohatené o ryžu a minerály, aby bola zaistená kompletná a vyvážená strava vašej mačky. Dôležitým prvkom potraviny je, že je monoproteínová, čo znamená, že všetky zložky živočíšneho pôvodu použité na výrobu jedla pochádzajú z morky. Krmivo je navyše obohatené o L-karnitín, ktorý pomáha udržiavať zdravú váhu vašej mačky, najmä v prípade mačiek s predispozíciou k nadváhe alebo obezite, rovnako ako u kastrovaných a kastrovaných mačiek.

Zloženie:

Moriaky a morčacie droby 68 % (srdce, morčacie mäso mäso, pečeň, krkovica), morčacie vývar 29 %, ryža 2 %, minerálne látky 1 %. Pomer svaloviny a drobov je 50%/50%. Analytické zložky: Bielkoviny 10,2%, tuk 5,1%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2,5%, vlhkosť 77,0% Fosfor: 0,15% -0,19% Vápnik: 0,20 %-0,26 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
10.2
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
5.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme