Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VETEXPERT RAW PALEO Sterilizovaná zver 100 g vlhké krmivo pre kastrované mačky zver

Značka: RAW PALEO
58554
1.90

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo

VetExpert Raw Paleo Sterilized Game je lahodné a zdravé mokré krmivo pre sterilizované dospelé mačky. Toto prírodné krmivo pre mačky bolo vytvorené veterinármi, aby vašej mačke poskytlo kompletné a ľahko stráviteľné krmivo. Toto krmivo sa skladá zo 68% zverinového mäsa a drobov, čo vašej mačke dodáva vysokú dávku bielkovín a taurínu. Prídavok L-karnitínu má pozitívny vplyv na činnosť srdca a pomáha udržiavať primeranú hmotnosť mačky. Raw Paleo je krmivo, ktoré nielen dobre chutí, ale tiež sa stará o zdravie vašej mačky. Vďaka správne zvoleným surovinám nebudú vašej mačke chýbať žiadne základné živiny. Toto krmivo je bez umelých prísad a konzervačných látok. Toto krmivo je ideálne pre mačky, ktoré po kastrácii potrebujú špeciálnu diétu, pretože sa spomaľuje metabolizmus mačky. Raw Paleo bolo vytvorené odborníkmi v oblasti výživy spoločenských zvierat: psov a mačiek. Vďaka svojim znalostiam a dlhoročným skúsenostiam je výrobca schopný vytvoriť krmivo, ktoré bude pôsobiť proti nedostatkom v jedálničku vašej mačky.

Zloženie:

Obsah v 100g: 68% zverina a zverinové droby (srdiečka, srnčie mäso, pľúca, pečeň), 29% zverinový vývar, 2% pastinák, minerálne látky 1% Pomer mäsa a vnútorností je 50 %/50 %. Analýza zloženia: bielkoviny 10,4%, tuk 6,1%, hrubá vláknina 0,4%, hrubý popol 2,2%, vlhkosť 76,0% Fosfor: 0,15% -0,19% Vápnik: 0,20 %-0,26 % Nutričné doplnkové látky v kg: vitamín D3 200 IU, zinok (ako síran zinočnatý monohydrát) 25 mg, mangán (ako síran manganatý II, monohydrát) 1,4 mg, jód (ako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0 , 75 mg, DL-metionín 20 mg, L-karnitín 200 mg, taurín 1500 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
10.4
Druh bílkovin:
Zvěřina
Tuky (%):
6.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme