Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Tetra Pond AquaticCompost špeciálne vybraná zmes prírodného ílu a bielej rašeliny 8 l

Značka: TETRA
30311
12.06

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Starostlivo vyvážené živiny podporujú rast a zdravie koreňov bez toho, aby spôsobovali zvýšený rast rias. Vysoký obsah ílu udržuje pôdu na mieste a poskytuje rastlinám pevný základ. Pre všetky rastliny v jazierku

Ako získať krásne rastliny v jazierku? Pred výsadbou sa vyvarujte vysušeniu ponorených rastlín. Pred výsadbou odrežte korene ľalií na päť centimetrov od hľuzy. Rozvoju rastlín napomáha aj používanie hnojív, ako sú Tetra Pond PlantaMin a Tetra Pond LilyPro.

Inštrukcie: 1. Do kvetináča vložte jutový alebo podobný materiál a do polovice ho naplňte hnojivom Tetra Pond AquaticCompost. Pevne zatlačte na hnojivo, aby ste odstránili nahromadený vzduch. Odstráňte všetky závažia a obaly rastlín. Umiestnite rastlinu do kvetináča a pridržte ju tak, aby základňa púčikov bola na úrovni okraja košíka. V prípade potreby skráťte korene rastliny, aby nedošlo k ich ohnutiu, pretože by to mohlo obmedziť počiatočný vývoj rastliny. Naplňte kvetináč hnojivom asi 2,5 cm od okraja. Hnojivo pevne pritlačte av prípade potreby doplňte. 3. Navrch položte asi 2,5 cm vrstvu premytého vápenatého štrku, aby ryby nepoškodili substrát. Pred vložením do jazierka orežte vyčnievajúci materiál a dôkladne ho zalejte. Rastliny do jazierka umiestnite opatrne, aby ste ich nepoškodili.

Rastliny opatrne umiestnite do jazierka, aby nedošlo k ich poškodeniu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme