Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Tetra Pond AquaticCompost 4 l

Značka: TETRA
30310
10.60

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Jeho starostlivo vyvážené živiny podporujú rast koreňov a zdravia bez toho, aby spôsobovali zvýšený rast rias Vysoký obsah ílu drží pôdu na mieste a poskytuje pevný rastlinný základ Pre všetky rastliny v jazierku

Ako získať krásne rastliny v jazierku ? Nenechajte ponorené rastliny pred výsadbou vyschnúť. Korene ľalie by mali byť pred výsadbou zrezané na päť centimetrov od hľuzy. Rastu rastlín tiež napomáha použitie hnojív, ako sú Tetra Pond PlantaMin a Tetra Pond LilyPro.

Tipy: 1. Do kvetináča umiestnite vrecovinu alebo podobnú nádobu a naplňte ju do polovice. s Tetra Pond hnojivom AquaticCompost. Silne zatlačte na hnojivo, aby ste odstránili všetok zachytený vzduch. 2. Odstráňte všetky závažia rastlín a obaly. Vložte rastlinu do kvetináča, držte na mieste tak, aby základňa púčikov bola na úrovni okraja koša. Pokiaľ je to nutné, zastrihnite korene rastlín, aby nedošlo k ich ohnutiu, pretože by to mohlo obmedziť počiatočný vývoj rastliny. Hrniec naplňte hnojivom do úrovne cca 2,5 cm od okraja. Hnojivo pevne zhutnite, v prípade potreby doplňte. 3. Navrch nasypte cca 2,5 cm vrstvu umytého vápencového štrku, aby ryby nepoškodili substrát. Pred umiestnením do jazierka dôkladne orežte všetok prebytočný materiál a vodu. Opatrne umiestnite rastliny do jazierka, aby nedošlo k ich poškodeniu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme