Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Taste Of The Wild Rocky Mountain 2 kg - granule pre mačky

46045
13.49

Najniższa cena za 30 dni: €13.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Jedlá Taste Of The Wild Rocky Mountain zaručujú najvyššiu kvalitu


Všetky mačky bez ohľadu na vek a hmotnosť vyžadujú starostlivú starostlivosť, aby sa zabezpečila estetická srsť a dobrý zdravotný stav. Najjednoduchší spôsob, ako zabezpečiť dlhodobú vitalitu, je vybrať si správne krmivo.

Vysoký obsah bielkovín a ďalších cenných živín


Výrobcovia krmiva Rocky Mountain 2 kg vylúčili všetky nepotrebné prvky ako obilniny a sóju a nahradili ich zdravými a prospešnými alternatívami. Vďaka svojmu odhodlaniu a dlhoročným skúsenostiam v tomto odvetví vytvorili produkt vhodný pre každú mačku. Jeho hlavnou výhodou je vyvážené zloženie. Množstvo lesného ovocia a zeleniny je výborným zdrojom antioxidantov, ktoré podporujú imunitný systém a priaznivo pôsobia na zdravie a pridanie pečenej diviny, údeného lososa a kuracieho mäsa zaručuje jedinečnú chuť!

Problém nedostatku chuti do jedla vyriešený.


Mrau bol vždy tak trochu žrút. Odkedy vyskúšal Taste Of The Wild Rocky Mountain, dychtivo hľadel do svojej misky a pozorne sledoval čas kŕmenia!

zloženie:


Mäsová múčka s kuracím mäsom, hrášok, sladké zemiaky, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov), zemiaková vláknina, pečená zverina, údené mäso z lososa, natural, morská rybia múčka, taurín, sušený koreň čakanky, prírodná zverina a kuracia aróma, paradajky , čučoriedky, maliny, extrakt z yucca schidigera, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, fermentačné roztoky Saccharomyces cerevesiae, sušený fermentačný extrakt Aspergillus oryzae, niacín, biotín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Rocky Mountain
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
42
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
18
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme