Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Taste Of The Wild Pine Forest granule pre psov jahňacia zverina 5,6 kg

59078
33.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Najlepšie krmivo Chuť divokého borovicového lesa

Len krmivo Taste Of The Wild Pine Forest obsahuje toľko cenných zložiek, a to bez zbytočných prvkov a plnidiel. Neobsahuje sóju, obilniny, kukuricu ani iné nežiaduce produkty. Hojnosť ovocia a zeleniny, ako je šošovica, paradajky a čučoriedky, zaisťuje stály prísun antioxidantov na podporu imunitného systému, zatiaľ čo probiotiká a prebiotiká zaistia dlhodobú vitalitu. Potraviny Taste Of The Wild Pine Forest si môžete zakúpiť za neuveriteľne nízku cenu! . Celý rad vitamínov a stopových prvkov obsiahnutých v krmive splní požiadavky všetkých štvornohých maznáčikov.

Plnohodnotné krmivo bez zbytočných prísad

Správne jedlo nie je len o chuti alebo estetike. Krmivo pre vášho milovaného maznáčika by tiež malo zaistiť, aby jeho srsť a koža vyzerali čisto a zdravo. Taste Of The Wild Pine Forest 2 kg obsahuje prvky, ktoré zlepšujú tráviaci a imunitný systém vášho psa. 10%), jahňacia múčka, cícer (10%), zelený hrášok (10%), šošovica (10%), hrachová bielkovina, hrachová múčka, vajcia, kanadský repkový olej, tapioka, paradajkový pretlak, oceán rybia múčka, minerálne látky, sušený koreň čakanky, paradajky, čučoriedky, maliny a extrakt z juky schidigery.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.6
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pine Forest
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Zvěřina
Tuky (%):
15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme