Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Taste Of The Wild Pacific Stream Puppy 12,2 kg granule pre šteňatá s morskými rybami

58289
55.50

Najniższa cena za 30 dni: €53.78

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 14 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule pre šteňatá po odstave staršie ako 6 týždňov

Granule bez obilných zŕn

Suché krmivo poskytuje ľahko stráviteľnú energiu pre rýchlo rastúce šteňatá. Vďaka použitiu jedinečných surovín, ako je čerstvé mäso z lososa a údené mäso z lososa, má výnimočnú a jedinečnú chuť. Pridanie ovocia a zeleniny je cenným zdrojom antioxidantov, podporuje imunitný systém a podporuje zdravie.

Špeciálne vybrané ingrediencie

Vďaka jedinečnému zloženiu lososieho mäsa, sladkých zemiakov, lesných plodov a paradajok bude váš pes jesť s chuťou a vy budete mať istotu, že váš maznáčik je zdravé jedlo. Suché krmivo pre šteňatá navyše obsahuje prísady na podporu tráviaceho systému a zemiakovú vlákninu, takže si môžete byť istí, že váš pes bude zdravo kakať. Iba zdravé ingrediencie - žiadna kukurica, sója ani vedľajšie produkty.

Zloženie:

losos, morská rybia múčka, batáty, zemiaky, zelený hrášok, hrachový proteín, repkový olej, paradajkový pretlak, údený losos, mäsová múčka z lososa, prírodná aróma z diviaka a kurčaťa, lososový olej (zdroj dha), soľ, zmes prírodných tokoferolov, sušený koreň čakanky, extrakt z yucca schidi čučoriedka, malina, suché fermentačné produkty: enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, suchý extrakt z fermentácie trichoderma longibrachiatum, tiamín, vitamíny a biotín, všetky minerály aaf.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream Puppy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme