Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TASTE OF THE WILD Pacific Stream Puppies 24,4 kg (2 x 12,2 kg) s údeným lososom

20000558
100.18
Cenník: 107.76

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 25 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné bezobilné krmivo pre šteňatá a juniorov všetkých plemien od 6 týždňov veku s obsahom lososa.


Suché krmivo Taste of the Wild Pacific Stream je určené pre šteňatá a mladých psov všetkých plemien (od 6 týždňov veku). Obsahuje jeden zdroj bielkovín – ryby. Neobsahuje lepok a je ideálny pre psov s alergiami. Taste of the Wild obsahuje veľké množstvo antioxidantov, ktoré chránia bunky a posilňujú imunitný systém. Batáty sa používali ako zdroj sacharidov, ktoré sú bohaté na vlákninu a vitamíny, ale aj železo, vápnik a betakarotén. krmivo je veľmi chutné a dodáva cenné aminokyseliny a energiu. Jedlo neobsahuje obilniny, namiesto nich sa pridáva cícer a šošovica. Obsahuje vyváženú zmes zeleniny, ovocia a rastlinnej vlákniny. Prídavok prebiotík je zodpovedný za rovnováhu črevnej flóry a ovplyvňuje trávenie. Vysoký obsah prírodných antioxidantov v potravinách chráni bunky a obmedzuje pôsobenie voľných radikálov.


V Taste of the Wild nie sú žiadne umelé príchute, mäsový odpad ani vedľajšie produkty. Taste of the Wild sa vyrába zo špeciálne vyčistenej vody, aby bola zaistená hygiena a bezpečnosť výrobného procesu. Značka Taste of the Wild pre psov spĺňa nutričné normy AAFCO (Asociation of American Feed Control Officials).


Zvýraznenie


morské ryby - bohaté na omega 3 mastné kyseliny - zaisťujú zdravú a lesklú srsť

Sušený koreň čakanky a extrakt z juky - zdroj prebiotického inulínu, podporuje trávenie

Omega kyseliny – priaznivo pôsobia na srsť a kožu

sladké zemiaky – obsahujú vitamíny B a C a minerály

čerstvé ovocie a zelenina – zdroj prírodných antioxidantov

čučoriedky a maliny – majú antioxidačné vlastnosti

paradajky a paradajkový pretlak – obsahujú betakarotén a lykopén


Ingrediencie

Losos (17 %), múčka z morských rýb, sladké zemiaky, zemiaky, hrášok, hrachový proteín, repkový olej, paradajkový koncentrát, údený losos (4 %), lososová múčka (2 %), lososový olej (zdroj DHA), minerálne látky, sušený koreň čakanky, extrakt z yucca schidigera, paradajka, čučoriedka, malina.


Analytické komponenty


Hrubý proteín 27,0 %, obsah tuku 15,0 %, hrubá vláknina 5,0 %, popol 7,3 %, vlhkosť 10,0 %, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %, DHA (kyselina dokosahexaénová) 0,05 %.


Vitamíny


Vitamín A 11 500 IU/kg, vitamín D 865 IU/kg, vitamín E 175 IU/kg.


Stopové prvky


Chelát železa a hydrát aminokyselín 69 mg/kg, chelát medi a hydrát aminokyselín 8 mg/kg, síran železnatý monohydrát 69 mg/kg, pentahydrát síranu meďnatého 8 mg/kg, jodid draselný 1,75 mg/kg, chelát mangánu a aminokyselina hydrát 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, chelát zinku a hydrát aminokyselín 75 mg/kg, síran zinočnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
24.4
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream Puppy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme