Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Taste Of The Wild Pacific Stream 5,6 kg granule pre psy s údeným lososom

58558
31.80

Najniższa cena za 30 dni: €30.41

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Taste Of The Wild Pacific Stream - nezabudnuteľná chuť

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream má dokonale vyváženú chuť, ktorá určite osloví každého psíka. Náš odborník na výživu Max si myslí, že ide o jednu z najchutnejších potravín na trhu, a vie, o čom hovorí, pretože ich otestoval veľa. S lososom, múčkou z oceánskych rýb a sladkými zemiakmi Taste Of The Wild Pacific Stream určite potešia aj tie najvyberavejšie zvieracie jazýčky.

Chutné jedlo nielen pre citlivé zvieracie jazýčky

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream neobsahuje obilniny, takže je ideálny pre psy s citlivým zažívacím traktom. Okrem toho je obsah ovocia a zeleniny veľmi cenným zdrojom vitamínov a antioxidantov, ktoré prospievajú zdraviu a posilňujú imunitný systém. Toto krmivo je vhodné nielen pre citlivé psy. Vďaka vyváženému zloženiu je vhodná pre všetky domáce zvieratá.

Zdravá strava pre vášho psa

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream obsahuje surové a údené mäso z lososa, sladké zemiaky, hrášok, paradajky a mnoho ďalšej zeleniny a ovocia. Tým nášmu priateľovi dodáme všetky potrebné živiny v pre neho veľmi atraktívnej a chutnej forme.

Zloženie:

mäso z lososa, mäsová múčka z oceánskych rýb, sladké zemiaky, kanadský repkový olej, mäsová múčka z lososa, údené mäso z lososa, zemiaková vláknina, prírodná aróma, sušený koreň čakanky, paradajky, čučoriedka, malina, extrakt s jukou schidigerou, enterococcus faecium , lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, sac extrakt z Aspergillus oryzae, biotín, kyselina listová, všetky minerály a vitamíny odporúčané aafco vo výžive psov.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.6
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme