Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE Tréningové maškrty s kačacím mäsom a banánom 2 x 300g + konzerva Kačacie mäso s mrkvou ZADARMO

20006728
6.00

Najniższa cena za 30 dni: €6.00

Cenník: 8.75

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Maškrty pre psov všetkých plemien a vekov

Cvičné maškrty Simple from Nature s kačacím mäsom a banánmi sú vynikajúcou voľbou pre psy všetkých plemien a vekových kategórií. Pečú sa v rúre podľa tradičnej receptúry, vďaka čomu si zachovávajú prirodzenú chuť a vôňu. Maškrty boli špeciálne vyvinuté na použitie pri výcviku psov, aby odmena za vykonanú prácu bola rýchla a jednoduchá. Tréningové maškrty Simply from Nature sú ľahko stráviteľné a jemné a zároveň bohaté na plnohodnotné bielkoviny živočíšneho pôvodu a nenasýtené mastné kyseliny, ktoré podporujú organizmus psa po záťaži. Pochúťky obsahujú aj Omega kyseliny, ktoré posilňujú nervový systém a mozgové funkcie, podporujú pamäť a učenie. Zloženie tréningových pochúťok sú zemiaky, kačacie a kuracie mäso, jablká, hrušky, červená repa, banánová múka a aróma. Olovrant Simply from Nature neobsahujú konzervanty ani umelé farbivá a vďaka špeciálnej receptúre sa nedrobia a nezanechávajú žiadne stopy. Tréningové maškrty s kačacím mäsom a banánmi sú perfektnou odmenou pre psov, ktorí vyžadujú motiváciu pri tréningu. Vďaka svojej chuti a vôni upútajú pozornosť každého psa a ich malá veľkosť umožňuje ich rýchle podávanie a konzumáciu. Odporúčania na kŕmenie vášho psa: Výcvikové maškrty sú doplnkom každodennej stravy vášho psa. Mali by byť zahrnuté do celkovej dennej energetickej bilancie psa a ich podiel by nemal presiahnuť 10 %. Podávajte jeden po druhom ihneď po každej správne dokončenej úlohe. Pochvalu môžete posilniť rôznymi vychytávkami, ako je kliker, kotúče, terč alebo píšťalka. Vzhľadom na prirodzený výrobný proces sa vzhľad jednotlivých šarží výrobkov môže líšiť.

Zloženie:

Zemiaky 49%, kačacie mäso 21%, kuracie mäso 10%, jablká 5%, hrušky 5%, červená repa 5%, banánová múka a aróma 5% Rozbor tréningových desiat s kačicou : Hrubý proteín: 39 ,5 %, Hrubý tuk: 12,6 %, Hrubý popol: 5,4 %, Hrubá vláknina: 3,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.6
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Tréningové maškrty s kačacím mäsom a banánom
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
39.5
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
12.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme