Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE Klobásky pre psov s jelením mäsom 2 x 200g + konzerva Jelenie mäso s pohánkou ZADARMO

20006725
12.00

Najniższa cena za 30 dni: €12.00

Cenník: 14.75

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Údeniny s jeleným mäsom - prírodná pochúťka pre psov!

Údeniny SIMPLY Z PRÍRODY sú ručne vyrábané iba z dvoch surovín - jelenia svaloviny a kolagénového čreva. Jelenie mäso je biologicky vhodnou výživou pre psov a obsahuje esenciálne aminokyseliny, vrátane exogénnych a limitujúcich. Údeniny sú prírodným produktom a psy ich dokonale znášajú. Veľmi lákavé je nahrubo nakrájané mäso, do ktorého sa pes dokáže zahryznúť. Jelenie klobásy sú ideálne pre psy všetkých plemien a vekových kategórií. Jelenie mäso ako mäso zveriny má veľmi dobrý profil minerálnych látok, bielkovín a tukov. Zverina je mäso s relatívne nízkym alergénnym potenciálom. Kolagénové črevo je prírodný, plne stráviteľný produkt. Údeniny sú univerzálnou pochúťkou. Môžu sa podávať celé, naraz, alebo nakrájať a podávať pri tréningu alebo na prechádzke. Čisté mäso poskytne bielkoviny – regeneračné svaly a nenasýtené mastné kyseliny – podporujúce prácu mozgu. JEDNODUCHO Z PRÍRODY Údeniny s jelením mäsom sú pochúťkou bez umelých prísad, príchutí a farbív. Sú balené vo vrecúškach so šnúrkovým uzáverom, ktorý nezaberie veľa miesta. Uzáver umožňuje uchovať čerstvosť a arómu po dlhú dobu a navyše zabraňuje tomu, aby sa pes k maškrtám dostal sám. Odporúčania na kŕmenie vášho psa: Údeniny sú doplnkové krmivo a nemali by tvoriť základ jedálnička vášho psa. Ako desiata nesmie prekročiť 10% denného kalorického príjmu vášho maznáčika. Podávajte medzi hlavnými jedlami, ako odmenu pri tréningu, prechádzkach. Zaistite svojmu psovi prístup k čerstvej pitnej vode.

Zloženie:

96% jelenia svaloviny, 4% kolagénového čreva (môže obsahovať stopy hovädzieho mäsa). Rozbor: hrubý proteín: 55,8%, hrubý tuk: 27,8%, hrubý popol: 4,5%, hrubá vláknina: 2,3%.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Klobásky pre psov s jelením mäsom
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
55.8
Druh bílkovin:
Jelen
Tuky (%):
27.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme