Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult veterinárne granule pre mačky 2 kg

Značka: ROYAL CANIN
13947
21.50

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2 kg
€ 3

21.50 €

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postarajte sa o potreby svojej mačky

Postarajte sa o zdravie a pohodu svojej dospelej mačky s ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult. Toto špeciálne veterinárne krmivo bolo vyvinuté tak, aby plne vyhovovalo jedinečným nutričným potrebám dospelých mačiek. Receptúra tohto krmiva bola špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala optimálne množstvo energie a živín potrebných na udržanie zdravia a vitality vašej mačky. Vďaka nemu bude mať váš maznáčik tú správnu energetickú rovnováhu, aby si mohol užívať aktívny životný štýl. Krmivo je tiež obohatené o zmes antioxidantov, ktoré pomáhajú neutralizovať škodlivé účinky voľných radikálov, čím chránia tkanivá a bunky vašej mačky. Toto krmivo je kompletné a vyvážené a poskytuje všetky základné živiny, ktoré mačky potrebujú na udržanie optimálneho zdravia. Použitím symbolu indexu S/O navyše táto potravina podporuje prostredie močových ciest a znižuje riziko tvorby kryštálov struvitu a šťavelanu vápenatého. ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult je voľba, ktorá vám pomôže starať sa o zdravie vašej dospelej mačky. Je dôležité používať toto krmivo v spolupráci s vaším veterinárom a pravidelne sledovať zdravie vašej mačky. Zloženie:

Sušené hydinové bielkoviny, kukurica, ryža, pšeničný lepok*, živočíšne tuky, pšenica, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, kukuričný lepok, rastlinná vláknina, minerálne látky, repné rezne, droždie, sójové bôby olej, rybí tuk, fruktooligosacharidy, hydrolyzované kvasnice (zdroj manno-oligosacharidov), extrakt z mäsa.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
Royal Canin Vet Care Nutrition - Adult
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
16
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme