Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Royal Canin VET Dog Gastro Intestinal 15 kg - granule pre psov s chorobami tráviaceho traktu 15 kg

Značka: ROYAL CANIN
58209
86.87

Najniższa cena za 30 dni: €86.35

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 22 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Špecializované granule pre psov s poruchami tráviaceho traktu

Gastro Intestinal od Royal Canin Vet je kompletné diétne krmivo pre psov s poruchami tráviaceho traktu, ktoré pokrýva všetky nutričné potreby organizmu a pomáha obnoviť tráviaci komfort. Granule je možné podávať aj šteniatkam. Fermentovateľná vláknina (FOS z repnej dužiny) reguluje peristaltiku čriev, poskytuje potravu pre črevnú mikroflóru a prispieva k udržaniu prospešnej bakteriálnej flóry.

Indikácie na použitie v zažívacom trakte

Toto špecializované krmivo sa odporúča pri akútnych alebo chronických hnačkách, zápalových ochoreniach čriev, poruchách trávenia/absorpcie, rekonvalescencii, premnožení črevných baktérií, exokrinnej insuficiencii pankreasu, gastritíde, kolitíde, anorexii. Omega-3 mastné kyseliny s dlhým reťazcom majú priaznivý vplyv na zdravie tráviaceho systému.

Diétne odporúčania

Pred kŕmením sa poraďte so svojím veterinárom. Pri akútnych stavoch treba dodržiavať diétu minimálne 3 týždne, aby sa umožnila regenerácia črevných klkov. Pri zložitejších chronických stavoch môže byť potrebné pokračovať v diéte po zvyšok života zvieraťa.

zloženie:

Ryža, dehydrovaná hydinová bielkovina, živočíšny tuk, kukurica, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, droždie, vaječný prášok, repná dužina, repný olej, sójový olej, minerálne látky, rastlinná vláknina, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, šupky a semená psyllia, kvasnicový extrakt (zdroj manno-oligosacharidov, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme