Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN VET Diét Gastro Intestinal Puppy 195 g

Značka: ROYAL CANIN
58108
1.80

Najniższa cena za 30 dni: €1.80

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin VET Diet Gastro Intestinal Puppy - vlhké krmivo pre šteňatá, 195 g

Royal Canin Gastro Intestinal Puppy je vysoko kvalitné krmivo pre šteňatá, ktoré sa odporúča pri poruchách trávenia a vstrebávania, zápalových ochorení čriev, premnoženie baktérií, exokrinná pankreatická insuficiencia, gastrokolitída a anorexia. Krmivo má jedinečnú konzistenciu jemnej peny, ktorá uľahčuje šteňatám s oslabenou chuťou do jedla a prechod z materského mlieka na pevnú stravu. Vysoko stráviteľné bielkoviny, prebiotiká, vláknina a rybí tuk zaisťujú maximálnu stráviteľnosť potravy. Omega-3 mastné kyseliny (EPA, DHA) majú pozitívny vplyv na zdravie tráviaceho traktu a komplex antioxidantov oslabuje účinky oxidačného stresu a neutralizuje voľné radikály. Royal Canin Gastro Intestinal Puppy je receptúra s vysokou úrovňou energie a správnym množstvom živín, vrátane bielkovín a vápnika, ktorá pokrýva potreby rastúcich šteniat. Vysoká chutnosť jedla pomáha zvýšiť príjem potravy, čo uľahčuje proces regenerácie.

Zloženie

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, obilniny, výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky, mlieko a mliečne výrobky, oleje a tuky, kvasnice. Vysoko stráviteľné zložky: bravčové a hydinové vedľajšie produkty, ryžová múka, kazeinát. Nutričné doplnkové látky na kg: vitamín D3: 130 UI, železo: 6 mg, jód: 0,3 mg, meď: 2,4 mg, mangán: 1,8 mg, zinok: 18 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Produktová řada:
Gastro Intestinal Puppy
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme