Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Vcn Mature Consult Medium Dogs 10 kg granule pre staršie psy stredných plemien

Značka: ROYAL CANIN
14200
63.49

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
10 kg
DOPRAVA ZADARMO

63.49 €

Zákaznícke body: 16 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Vcn Mature Consult Medium Dogs, 10 kg

Krmivo pre psov stredných plemien od 7 rokov je ideálnym riešením pre majiteľov, ktorí chcú svojim maznáčikom poskytnúť kompletnú a zdravú výživu. Toto jedinečné zloženie sa skladá z prírodných zložiek a bolo vyvinuté s ohľadom na špecifické potreby starších psov. Kukurica a pšenica poskytujú potrebné sacharidové zložky, zatiaľ čo sušené hydinové mäso a sušený bravčový proteín poskytujú vysoko stráviteľné bielkoviny potrebné na udržanie zdravých svalov. Repné rezne a rybí tuk sú výborným zdrojom vlákniny a mastných kyselín, ktoré majú pozitívny vplyv na činnosť tráviaceho traktu. Receptúra zohľadňuje typické zmeny spojené s vekom, ako je anti-aging buniek a podpora činnosti obličiek a mozgu. Patentovaný komplex vitamínov a aminokyselín posilňuje kožnú bariéru a znižuje riziko podráždenia pokožky a optimálny profil aminokyselín zaisťuje správny svalový tonus. Krmivo pre psy stredných plemien nad 7 rokov je dostupné v praktickom balení, ktoré umožňuje ľahké skladovanie a dávkovanie. Pred použitím sa odporúča poradiť sa s veterinárnym lekárom.

Zloženie:

kukurica, dehydrované hydinové mäso, ryža, pšeničná múka, živočíšne tuky, dehydrovaná bravčová bielkovina, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, repné rezne, pšeničný lepok***, sójový olej, minerálne látky, minerálne látky, ryby -metionín, L-lyzín, taurín, borákový olej, extrakt zo zeleného čaju a hrozna (zdroj polyfenolov), extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). *** LIP (Low Indigestible Protein): proteíny vybrané pre ich vysokú stráviteľnosť.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
Royal Canin Vet Care Nutrition - Senior Consult Mature Medium Dog
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Senior
Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
23
Metabolická energie (%):
3422
Fosfor (%):
0.56
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.87
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme