Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Royal Canin SHN Medium Starter Mother & Baby Dog granule pre gravidné sučky a šteňatá stredných plemien 15 kg

Značka: ROYAL CANIN
67034
119.58

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 30 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Správne trávenie a obrana

Royal Canin Start, vyvinutý s ohľadom na výskum, je jedinečný komplex živín, ktoré sa prirodzene vyskytujú a sú dostupné v materskom mlieku. Receptúra krmiva je obohatená o látky zodpovedné za podporu citlivého tráviaceho systému a rozvoj prirodzenej imunity šteniat. Ponuka obchodu maxandmrau.sk je plná rôznych, zdravých, výživných a chutných krmív jedinečné potreby vášho psa, ale aj pochúťok, po ktorých stačí siahnuť a zlepšiť pohodu vášho maznáčika a spestriť jeho každodennú stravu.

Podpora tehotných a dojčiacich súk

Receptúra krmiva je optimálnou reakciou na zvýšené nutričné potreby sučiek, ktoré prechádzajú v poslednej dobe fáze tehotenstva a ktoré sú v období laktácie. Krokety majú vynikajúce chuťové hodnoty, čo ocenia psie mamička aj jej bábätká. Stačí ich namočiť do konzistencie jemné dužiny a podať šteňatám, ktoré práve prechádzajú z materského mlieka do pevnej stravy.

Zloženie: ryža, sušená hydinová bielkovina, živočíšne tuky, izolát rastlinných bielkovín *, hydrolyzát živočíšnych bielkovín, kukurice, repné rezne, minerálne soli, sójový olej, rastlinná vláknina, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, šupky psyllia a semená, kvasnicový extrakt (zdroj manno-oligosacharidov), soľ mastných kyselín, kvasnicový extrakt (zdroj beta-glukánov (zdroj luteínu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
4251
Tuky (%):
22
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme