Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Royal Canin Renal Select 10 kg veterinárne krmivo pre dospelé psy

Značka: ROYAL CANIN
45709
73.41

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 18 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Špecializované krmivo pre psov s chronickým ochorením obličiek (CKD)

Diéta RENAL SELECT je kompletné diétne krmivo pre psov, ktoré zlepšuje funkciu obličiek. Odporúča sa v prípade chronického alebo akútneho zlyhania obličiek vďaka nízkemu obsahu fosforu a bielkovín, ktoré sú však veľmi kvalitné.

Spomaľuje ďalšiu progresiu ochorenia a znižuje záťaž obličiek.

Zloženie na podporu funkcie obličiek pri CKD: znížený obsah fosforu, pridané EPA a DHA a antioxidačný komplex. Dysfunkcia obličiek môže viesť k urémii. Dostatočné množstvo kvalitných bielkovín pomáha znižovať záťaž obličiek. Chronické zlyhanie obličiek môže viesť k metabolickej acidóze. Prídavok alkalizujúcich látok pomáha udržiavať metabolickú rovnováhu v tele. Kontraindikácie a odporúčania Kontraindikácie: tehotenstvo, laktácia, pankreatitída, anamnéza pankreatitídy, hyperlipidémia. Pred použitím odporúčame kontaktovať svojho veterinárneho lekára. Krmivo je možné podávať po namočení. Pridajte do misky teplú vodu v pomere 2:1 ku krmivu a nechajte 20 minút pôsobiť. Zloženie: ryža, kukuričná múka, živočíšne tuky, kukurica, dehydrovaná hydinová bielkovina, hydrolyzovaná živočíšna bielkovina, repné rezne, rybí tuk, minerálne látky, pšeničný lepok*, rastlinná vláknina, sójový olej, frukto-oligosacharidy, šupky a semená psyllia, extrakt z nechtíka lekárskeho ( zdrojové luteíny)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
ROYAL CANIN Renal Select Canine
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin
Věk mazlíčka od:
12. měsíce
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme