Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Neutered Adult Dog kapsičky pre psov 12x 100 g

Značka: ROYAL CANIN
65754
11.90

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
1.2 kg
€ 4

11.90 €

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálne mokré krmivo pre dospelých psov

ROYAL CANIN VHN Kastrovaný Adult Dog je ideálne vlhké krmivo pre dospelé psy po kastrácii, so sklonom k priberaniu na váhe alebo s citlivou pokožkou. Psy po kastrácii často menia svoje nutričné potreby a toto krmivo bolo špeciálne navrhnuté tak, aby pomohlo udržať optimálnu telesnú hmotnosť vášho psa. Vďaka vyváženému zloženiu a správnemu obsahu kalórií pomáha krmivo udržovať vášho psa zdravého a fit. Krmivo navyše vďaka zložkám, ktoré priaznivo pôsobia na stav kože a vzhľad srsti, pomáha udržať krásny vzhľad psa. Krmivo obsahuje mnoho cenných živín, ktoré pomáhajú udržiavať dobré zdravie psa. Okrem iného obsahuje vitamíny a minerály a taktiež bielkoviny, ktoré sú kľúčové pre udržanie zdravia psích svalov. Krmivo je navyše vysoko stráviteľné a podporuje správny priebeh tráviaceho procesu. Royal Canin VHN je vynikajúcou voľbou pre sterilizované psy so sklonom k nadváhe alebo s citlivou pokožkou. Krmivo je prispôsobené potrebám týchto psov, aby im pomohlo zostať fit a zdravie.

Zloženie:

Mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, obilniny, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, minerálne látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Produktová řada:
ROYAL CANIN VHN Neutered Adult Dog sos karma mokra dla dorosłych psów po zabiegu sterylizacji, z tendencją do nadwagi lub wrażliwą skórą
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
737
Fosfor (%):
0.13
Tuky (%):
2.5
Vápník (%):
0.19
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme