Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Royal Canin Digestive Care Maxi 12 kg granule pre dospelých psov veľkých plemien s citlivým žalúdkom

Značka: ROYAL CANIN
67037
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
3 kg
€ 3

22.29 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Na uvoľnenie tráviaceho traktu

Zloženie je založené na vysoko kvalitných živinách. Zloženie bolo navrhnuté tak, aby podporovalo proces trávenia jedla a vstrebávanie živín a zdraviu prospešných látok v ňom obsiahnutých. Optimálne vyvážený pomer rozpustnej a nerozpustnej vlákniny podporuje črevá a prebiotiká im pomáhajú udržiavať správnu mikroflóru. Obchod maxandmrau.sk ponúka širokú škálu zdravých, výživných a chutných krmív, ktoré spĺňajú špeciálne potreby a požiadavky vášho psa, a tiež maškrty, ktoré sú ideálne na spestrenie každodennej stravy vášho psa.

Vysoký výkon trávenia

Zloženie krmiva obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny, ktoré majú veľký vplyv na účinnosť tráviaceho procesu potravy. Receptúra vyvinutá odborníkmi a výrobný proces využívajúci špeciálnu technológiu zaručujú vyššiu úroveň stráviteľnosti krmiva a správne podporovanú činnosť čriev potvrdzuje optimálna kvalita psieho trusu, čo bolo preukázané štúdiami vykonanými v chovateľských staniciach Royal Canin.

Zloženie:

ryža, sušená kuracia bielkovina, pšeničná múka, živočíšne tuky, pšenica, kukuričný lepok, izolát rastlinných bielkovín *, jačmeň, hydrolyzát zvieracej bielkoviny, sójový sójový olej s kvasnicou (jarná mannooligosacharidov), borákový olej, extrakt z nechtíka lekárskeho (luteínový prameň).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Royal Canin Maxi Digestive Care
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
18
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme