Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Cat Renal Select veterinárne granule pre mačky 400 g

Značka: ROYAL CANIN
60439
7.98

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pre zdravie

Royal Canin VD Feline Renal Select je kompletné diétne krmivo špeciálne navrhnuté pre dospelé mačky trpiace chronickým zlyhaním obličiek. Jeho zloženie bolo vyvinuté na podporu funkcie obličiek a zmiernenie príznakov chronického ochorenia obličiek (CKD).

Dôležitým prvkom tohto krmiva je znížený obsah fosforu, prídavok mastných kyselín EPA a DHA a komplexu antioxidantov. Tieto zložky pomáhajú podporovať funkciu obličiek a poskytujú optimálnu podporu pri chronickom zlyhaní obličiek.

Zhoršená funkcia obličiek môže viesť k urémii. To je dôvod, prečo Royal Canin VD Feline Renal Select obsahuje správne množstvo vysoko kvalitných bielkovín, ktoré pomáhajú znižovať záťaž obličiek a udržovať zdravie mačiek so zlyhaním obličiek.

Vysoká koncentrácia energie v strave pomáha obmedziť úbytok hmotnosti u mačiek s chronickým zlyhaním obličiek, čo je dôležité pre udržanie ich dobrého zdravia.

Krmivo je tiež navrhnuté tak, aby stimulovalo chuť do jedla mačky. Vďaka svojej vynikajúcej chutnosti a jedinečným granulám s dvojitou textúrou poskytuje vašej mačke príjemný zážitok z jedla a uľahčuje jej jedlo.

Zloženie:

živočíšne tuky, ryža, dusená pšeničná múka, sušený bravčový proteín *, pšeničná múka, rastlinná vláknina, kukuričný lepok, pšeničný lepok*, proteínový hydrolyzát živočíšneho pôvodu, sušené ryby, minerálne látky, dužina z čakanky, rybí tuk, sójový olej, fruktooligosacharidy, šupky a semená )

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Renal Select
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
24.5
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Fosfor (%):
0.41
Tuky (%):
21.5
Vápník (%):
0.7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme