Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Cat Early Renal 6 kg granule pre dospelé mačky s ochorením obličiek

Značka: ROYAL CANIN
60719
61.70

Najniższa cena za 30 dni: €61.70

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mačacia diéta Royal Canin Early Renal 6kg na podporu skorých obličiek a starnutia

Ak majú vaše mačky rané štádiá chronického ochorenia obličiek (IRIS štádium 1 a rané štádium 2) alebo sú mačky staršími ľuďmi nad vo veku 7 rokov s prvými známkami starnutia, bude pre nich vhodná diéta Royal Canin Cat Early Renal 6 kg na obličku. Tento recept obsahuje mierny obsah fosforu, pridanú EPA/DHA a antioxidačný komplex, ktorý pomáha posilniť funkciu obličiek pri prvých známkach zlyhania obličiek. Receptúra tiež obsahuje starostlivo vybrané ingrediencie, vrátane antioxidantov a výťažku z novozélandskej mušle (GLM), ktoré pomáhajú bojovať s prvými známkami procesu starnutia. Táto diéta má navyše vysokú stráviteľnosť a zodpovedajúci obsah vlákniny vrátane prebiotík, čo má pozitívny vplyv na tráviaci proces a črevný priechod, čo znamená ochranu tráviaceho traktu. Early Renal diéta obsahuje aj S/O Index, ktorý podporuje tvorbu moču, v ktorom je obtiažna tvorba struvitových i oxalátových kameňov. Táto diéta sa odporúča pre mačky s diagnózou 1. alebo raného 2. štádia chronického ochorenia obličiek, kým hladiny kreatinínu nie sú v referenčnom rozmedzí. V pokročilejších štádiách sa odporúča prejsť na Renálnu diétu.

Zloženie:

Kukurica, pšeničný lepok**, kukuričná múka, pšenica, kukuričný lepok, živočíšne tuky, dehydrovaná hydinová bielkovina, rastlinná vláknina, ryža, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, dužina čakanky, minerál (zdroj lykopénu), šupky a semená psyllia, fruktooligosacharidy (0,5 %), práškové novozélandské mušle (GLM 0,3 %), kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidov) (0,2 %), olej z boráku lekárskeho, získaný glukóza fermentácia, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu), hydrolyzát chrupavky (zdroj chondroitínu). Zdroje bielkovín: pšeničný lepok**, kukuričný lepok, sušený hydinový proteín, hydrolyzovaný živočíšny proteín. **LIP: proteín vybraný pre svoju veľmi vysokú stráviteľnosť. DOPLNKOVÉ LÁTKY (na kg krmiva)*** Nutričné doplnkové látky: Vitamín A: 21500 UI, Vitamín D3: 800 UI, Železo (3b103): 42 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,2 mg, Meď (3b40 3b406) : 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 55 mg, Zinok (3b603, 3b605, 3b606): 144 mg, Selén (3b801, 3b811, 3b812): 0,07. ***Uvedené hodnoty sa vzťahujú k množstvám pridaným do receptúry, nie k prirodzene sa vyskytujúcim v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Early Renal
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
28
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
15
Vápník (%):
0.74
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme