Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN British Shorthair Kitten 2x10kg granule pre britské krátkosrsté mačiatka

Značka: ROYAL CANIN
20000681
206.78
Cenník: 217.20

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 52 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii





Obdobie rastu vášho mačiatka britskej krátkosrstej mačky je obdobím zmien a nových objavov. Aby dospela v silnú a svalnatú mačku typickú pre toto plemeno, potrebuje tú správnu výživu.

Zloženie krmiva ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten je vytvorené tak, aby uspokojovalo všetky nutričné potreby vášho mačiatka. Začiatok jeho života dláždi cestu zdravému vývoju v dospelého jedinca.

Pretože sú tieto mačky pokojné a majú tendenciu priberať na váhe, je nutné podávať im tú správnu stravu v správnom množstve. Krmivo ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten obsahuje upravený obsah bielkovín a presne vyvážený obsah vitamínov a minerálov, ktoré podporujú vývoj zdravých svalov a silných kostí.

Imunitný systém vášho mačiatka sa stále vyvíja, a tak potrebuje podporu navyše zo stravy. Patentovaný komplex antioxidantov v tomto krmive obsahuje nevyhnutný vitamín E, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho mačiatka.

Granule krmiva ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten má tvar polmesiaca a jej veľkosť a textúra je upravená tak, aby sa vášmu mačiatku dobre uchopovala. Tiež nabáda na žuvanie, čím podporuje silné zuby a celkovú ústnu hygienu.

Až do 12. mesiaca je tráviaci trakt vášho mačiatka stále nezrelý, preto je dôležité zvoliť stravu, ktorá obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny. Z tohto dôvodu toto krmivo obsahuje vysoko stráviteľné bielkoviny (označované anglickou skratkou L.I.P.) a tiež prebiotiká, ktoré podporujú rovnováhu črevnej mikroflóry.

Aby mohlo uspokojiť chute čo najviac mačiek, krmivo ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten je dostupné aj vo vlhkej forme ako kúsky vo vynikajúcej šťave. Pokiaľ premýšľate nad kombinovaným kŕmením, jednoducho sa riaďte našimi pokynmi, aby vaša mačka dostávala to správne množstvo suchého aj vlhkého krmiva.


Zloženie: Dehydratované hydinové mäso, ryža, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – bielkovina pridávaná pre ľahkú stráviteľnosť), živočíšne tuky, kukurica, pšeničná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, kukuričný lepok, repné rezne, rastlinná vláknina, rybí olej, minerály, sójový olej, froktooligosacharidy, šupky a semená psyllia (0.5 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannooligosacharidov), olej z brutnáku lekárskeho, hydrolyzované chrupavky (zdroj chondroitinu).

Doplnkové látky: Vitamín A: 32000 IU, Vitamín D3: 900 IU, Vitamín E: 650 mg, E1 (železo): 37 mg, E2 (jód): 3.7 mg, E4 (meď): 11 mg, E5 (mangán): 48 mg, E6 (zinok): 145 mg, E8 (selén): 0,07 mg, L-karnitin: 50 mg. Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Konzervanty. Antioxidanty.

Doporučená denná dávka:

Vek mačiatka

2-3 mesiace

4-6 mesiacov

7-9 mesiacov

10-12 mesiacov

Váha mačiatka

0,8 – 2,1 kg

1,8 – 3,9 kg

2,4 – 5 kg

2,9 – 5 kg

Denná dávka

40-70 g

56-77 g

53-67 g

44-58 g


Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Produktová řada:
Royal Canin British Shorthair Kitten
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior
Rasa:
Britská
Speciální požadavky:
Koťata
Věk mazlíčka od:
2. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3986
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.04
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme